KlasseGear Vaxee Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
%70 Speed %30 kontrol gibi bir şey istiyorum ve kaliteli olmasını istiyorum, hangisini almalıyım ve bu klassgearlara Türkiye de cakma diyorlar. Bilmiyorum yani öyle bir duyum aldım, orijinal mi satılıyor?
yani şuan hangisini almamı önerirsiniz hyper x speed mouse pad denedim güzeldi fakat bu mouse padin daha kaliteli oldugunu düsünüyorum %70 speed %30 kontrol ise alacağım ve bu ikeadan daha iyiyse
Yani şu an hangisini almamı önerirsiniz? HyperX Speed mouse pad denedim güzeldi fakat bu mouse padin daha kaliteli oldugunu düsünüyorum %70 Speed %30 kontrol ise alacağım ve bu IKEA'dan daha iyiyse.
klasse hybird diye geciyor ama daha cok speed gibi diyorlar ve ben bu mouse padi denedim gayet güzeldi hızı falan ama birazcık daha kaliteli ve birazcık daha speed olan hali varsa benim icin daha iyi olur bu modeli kullandıysanız kendinizin ki ile karsılastırır mısınız
yani şuan hangisini almamı önerirsiniz hyper x speed mouse pad denedim güzeldi fakat bu mouse padin daha kaliteli oldugunu düsünüyorum %70 speed %30 kontrol ise alacağım ve bu ikeadan daha iyiyse