Klassgear vs IKEA mouse pad

Resitall

Hectopat
Daha fazla  

%70 Speed %30 kontrol gibi bir şey istiyorum ve kaliteli olmasını istiyorum, hangisini almalıyım ve bu klassgearlara Türkiye de cakma diyorlar. Bilmiyorum yani öyle bir duyum aldım, orijinal mi satılıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çakma olduğunu görmedim, ben de var sakura desenlisi gayet iyi. %70 Speed isteğine de gelirsek bu mouse pad hybrid, her türlü ihtiyacını karşılar.
yani şuan hangisini almamı önerirsiniz hyper x speed mouse pad denedim güzeldi fakat bu mouse padin daha kaliteli oldugunu düsünüyorum %70 speed %30 kontrol ise alacağım ve bu ikeadan daha iyiyse

İkea mousepad kullanıyorum çok memnunum, 1 kere pişman etmedi.
hangisini önerirsiniz

Yani şu an hangisini almamı önerirsiniz? HyperX Speed mouse pad denedim güzeldi fakat bu mouse padin daha kaliteli oldugunu düsünüyorum %70 Speed %30 kontrol ise alacağım ve bu IKEA'dan daha iyiyse.

Hangisini önerirsiniz.

IKEA'nın, Klasse varken bu fiyatı hak edeceğini düşünmüyorum, tercihim Klasse yönünde.

IKEA'nın, Klasse varken bu fiyatı hak edeceğini düşünmüyorum, tercihim Klasse yönünde.
https://www.hepsiburada.com/hyperx-...r.pmax.camp20431622850adgr000000&gad_source=4

klasse hybird diye geciyor ama daha cok speed gibi diyorlar ve ben bu mouse padi denedim gayet güzeldi hızı falan ama birazcık daha kaliteli ve birazcık daha speed olan hali varsa benim icin daha iyi olur bu modeli kullandıysanız kendinizin ki ile karsılastırır mısınız

IKEA mouse pad için yurt dışında 2k'lık mouse Pad'ler ile kıyaslayan var. Buna bende dahil. Gerisini sen düşün. :D

Bence ASUS bunları üretiyor, IKEA aracılığıyla alttan alttan satıyor. :D

IKEA mouse pad için yurt dışında 2k'lık mouse Pad'ler ile kıyaslayan var. Buna bende dahil. Gerisini sen düşün. :D

Bence ASUS bunları üretiyor, IKEA aracılığıyla alttan alttan satıyor. :D
yani ikea mouse pad klasse gear dan daha mı kaliteli diyorsunuz ve daha mı speed ona göre alacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı