Klavye 2 parmak kullanılır mı?

Eki Görüntüle 2017364

Sol el 5 sağ el 2 parmak kulalnıyorum genelde de 65-75 arası yazıyorum iyi mi sizce? Klavyeyle iş falanda yapan bir insan değilim ve ortalama diye düşünüyorum. @Vavien. . @Girdap .
70 kelime üzeri zaten top %25'lik kesime denk geliyor. Problem yok, 60 üzeri her türlü gündelik iş ve yazılım için yeterli.

Sen F klavye yazıyorsun, o yüzden asaletin yeter. Her türlü gideri var. :D

Son düzenleme:
70 kelime üzeri zaten top %25'lik kesime denk geliyor. Problem yok, 60 üzeri her türlü gündelik iş ve yazılım için yeterli.

Sen F klavye yazıyorsun, o yüzden asaletin yeter. Her türlü gideri var. :D
Peki bu?
1700131492417.png

Eğitim almamış çoğu kişi 7-8 parmak falan kullanıyor. 2 parmak biraz cins ama işinizi görüyorsanız çok dert değil.

Dakikada kaç kelime yazıyorsunuz?

Hocam sorunda orada ben küçük yaşta başladım bilgisayar kullanmaya eski bir bilgisayarımız vardı kimse bana öğretmedi yani kendi çabalarımla öğrenmeye çalıştım bu kadar oldu sonradanda sorun etmedim herkes böyle kullanıyor sanıyordum sonra 5 parmak falan kullanma çalıştım kullanamadım sonra 2 parmakla devam ettim.

@exps ülkede klavye eğitimi alan çok az insan var. Kimse kimseye yazmayı öğretmiyor. Tuşlar ortada. Okuma yazmayı okulda öğrendikten sonrası size kalıyor.
Siz öyle ovununce gerçekten şaşırtıcı bir değer bekledim, o kadar. Büyütmeye gerek yok.

O sayıları nereden belirliyorsunuz?
Yazma siteleri çeşitli değerler paylaşıyorlar. Çevreden tecrübeyle kabaca tahmin yapılabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı