Klavye bağlıyken gamepad bağlanır mı?

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
Sorum şu, şimdi Monster gamepad aldim. Salı gelir herhalde ancak klavye de bağlı PC'ye. Şimdi oyuna girdiğimde ilk hangisini tanımlar ya da klavyeyi çıkarmama gerek var mı?

İyide mesela oyunlarda Detroit oynamak için bastım örnek klavyeden oynadığımda e baş diyor koldada X önlrnek veriyorum oyun içi hangisi gözükür.

Klavye ile oynuyorsan klavye tuşları gözükür Gamepad bağlı ise Gamepad tuşlarını gösterir. Gamepad ve Klavye bağlı ise öncelik Gamepad olur. Hangisini kullanmak istersen öncelik odur.

İyide mesela oyunlarda Detroit oynamak için bastım örnek klavyeden oynadığımda e baş diyor koldada X önlrnek veriyorum oyun içi hangisi gözükür.
Koldan bir tuşa bastığınızda oyun direkt onu algılayıp tuşları gamepad tuşu olarak gösterir klavyede de aynı durum.

Sorum şu, şimdi Monster gamepad aldim. Salı gelir herhalde ancak klavye de bağlı PC'ye. Şimdi oyuna girdiğimde ilk hangisini tanımlar ya da klavyeyi çıkarmama gerek var mı?
İkisini de aktif olarak kullanacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…