Her ikisi de aktif bir şekilde kullanılır.
İyide mesela oyunlarda Detroit oynamak için bastım örnek klavyeden oynadığımda e baş diyor koldada X önlrnek veriyorum oyun içi hangisi gözükür.
Oyun açıkken ister klavyeden oyna ister gamepad'den. Ben Forza'da öyle yapıyorum. Bir sorun olmuyor.İyide mesela oyunlarda Detroit oynamak için bastım örnek klavyeden oynadığımda e baş diyor koldada X önlrnek veriyorum oyun içi hangisi gözükür.
Koldan bir tuşa bastığınızda oyun direkt onu algılayıp tuşları gamepad tuşu olarak gösterir klavyede de aynı durum.İyide mesela oyunlarda Detroit oynamak için bastım örnek klavyeden oynadığımda e baş diyor koldada X önlrnek veriyorum oyun içi hangisi gözükür.
İkisini de aktif olarak kullanacaktır.Sorum şu, şimdi Monster gamepad aldim. Salı gelir herhalde ancak klavye de bağlı PC'ye. Şimdi oyuna girdiğimde ilk hangisini tanımlar ya da klavyeyi çıkarmama gerek var mı?
Koldan bir tuşa bastığınızda oyun direkt onu algılayıp tuşları gamepad tuşu olarak gösterir klavyede de aynı durum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.