Çözüldü Klavye basılı tutulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaanmumcu

Kilopat
Katılım
29 Ekim 2017
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün akşam yeni bir klavye aldım fakat klavye başka bilgisayarda çalışırken kendi bilgisayarımda düzgün çalışmıyor. Tuşlara basılı tutamıyorum, basılı tutunca yinelemek yerine sanki tuşlara hızlı hızlı art arda basıyorum gibi oluyor. Kısacası bu klavye ile oyun oynamak ve yazı yazmak imkansız oluyor.
 
fn+q bi bende işe yaramadı sanırım. rampage slayer kb-r11 bf5 oynarken w tuşu basılı kalmıyor biraz gidiyorum birden duruyor.(sanki elimi tuştan çekmişim gibi.) çok yerden araştırdım fn+q olayını denedim olmadığı gibi birde -et- yazamaz oldum klavye ile .
 
Klavyem bozuk sanıyordum FN+Q işime yaradı sağ olun. 5 yıllık emektarı emekli etmekten kurtuldum. Bakıyorum da bu konu arada sırada birilerine yardımcı oluyor, şimdi de bana oldu.
 
Konuyu hortlatmak istemiyorum fakat birçok kişinin zaman zaman bu başlıktan faydalandığını gördüğüm için paylaşmak istedim.

Eğer konu sahibi gibi sorununuz bir türlü çözülmezse, (yani filtre tuşlar vs. ayarları doğru yapmanıza rağmen sorununuz devam ediyorsa) Klavye Ayarları'na tıkladıktan sonra açılan Klavye Özellikleri ekranında, "Yenileme Gecikmesi" ve "Yenileme Hızı" ayarlarını eklediğim görseldeki gibi yapın.

Ben bu şekilde deneye deneye çözdüm. Umarım birilerine faydalı olur.
 

Dosya Ekleri

  • 1.png
    1.png
    59,6 KB · Görüntüleme: 119
  • 2.png
    2.png
    19,5 KB · Görüntüleme: 113

Yeni konular

Geri
Yukarı