Klavye bilek desteği kaç cm olmalı?

MrFinBlack

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgi İşlem Uzmanı
Bugün Rampage'nin Spectra R5 model isimli klavyesini aldım. Klavyede bilek desteği mevcut fakat bilek desteği 4.75 cm uzunluğunda. Bilek desteğinin uzunluğu benim elime göre biraz kısa geldi gibi. Bu uzunluk diğer bilek destekli klavyelere göre normal mi? Aksi takdirde klavyeyi iade edeceğim.

Dosya Ekleri

• IMG_20210129_171529.jpg
    IMG_20210129_171529.jpg
    238,9 KB · Görüntüleme: 229
Bugün Rampage'nin Spectra R5 model isimli klavyesini aldım. Klavyede bilek desteği mevcut fakat bilek desteği 4.75 cm uzunluğunda. Bilek desteğinin uzunluğu benim elime göre biraz kısa geldi gibi. Bu uzunluk diğer bilek destekli klavyelere göre normal mi? Aksi takdirde klavyeyi iade edeceğim.
Onun bilek desteği olduğunu bile düşünmüyorum.

Kullandığın klavyede bilek desteğinin olduğunu düşünmüyorum şahsen.

Evet orası bilek desteği değil bence de. Klavyede bilek desteği değil de mousepad de bilek desteği önemli, mouse bileği daha çok yoruluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı