Klavye çalışmıyor

MrDrZoom

Kilopat
Aklınıza çok basit şeyler gelebilir; portu değiştirmek, klavyeyi değiştirmek, yeni kullanıcı hesabir açmak vb. gibir ama hiçbirisi de işe yaramıyor. İşin garip yani bu sorun sadece Windows 10 ile ilgili şeylerde meydana geliyor. Mesela arama çubuğunda ya da ayarlarda bir ayar ararken. Ve işler daha da ilginçleşiyor Windows'un kendi ekran klavyesinde bile aynı sorun devam ediyor. CTRL + Windows + o ile açtığım klavye bile Windows'un bu saçmalığını çözemiyor.
Klavyede sorun yok çünkü şu anda aynı klavye üzerinden konu açabiliyorum.

Kullandığım çözüm yolları;
  • Bilgisayarı kapatıp açmak.
  • Yeni kullanıcı oluşturmak.
  • Windows güncelleştirmelerini yapmak.

Dostum sorun klavyede değil diye üstüne basa basa söylemeye çalışmıştım ama yine de sen bildiğin yoldan yardım et.

Sorunu nasıl çözdüm;
  1. "Windows + R" aynı anda basıyoruz.
  2. "control" yazıyoruz.
  3. "Sorun Giderme" seçeneğine tıklıyoruz.
  4. Sol yukarıda bulunan "Tümünü görüntüle" seçeneğine tıklıyoruz.
  5. Arama ve dizin oluşturmaya tıklıyoruz.
  6. İleri (Ben hepsini seçtim gerek yoktu belki de ama bilmiyorum.) ve bir kez daha İleri diyoruz.
  7. Sorun için tarıyor ve buluyor.
Umarım başka insanların işine de yarar.

Dostum sorun klavyede değil diye üstüne basa basa söylemeye çalışmıştım ama yine de sen bildiğin yoldan yardım et.

Sorunu nasıl çözdüm;
  1. "Windows + R" aynı anda basıyoruz.
  2. "control" yazıyoruz.
  3. "Sorun Giderme" seçeneğine tıklıyoruz.
  4. Sol yukarıda bulunan "Tümünü görüntüle" seçeneğine tıklıyoruz.
  5. Arama ve dizin oluşturmaya tıklıyoruz.
  6. İleri (Ben hepsini seçtim gerek yoktu belki de ama bilmiyorum.) ve bir kez daha İleri diyoruz.
  7. Sorun için tarıyor ve buluyor.
Umarım başka insanların işine de yarar.
Peki sorunun neymiş? Buna ne sebep olmuş? Bilgin var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı