Klavye doğru çalışmıyor

Quarizmann

Decapat
Daha fazla  
Selam. Başlıkta yazdığım gibi klavye doğru çalışmıyor. "enter" tuşuna basınca "," e basıyor aynı zamanda Shift tuşu da çalışmıyor o yüzden bazı noktalamaları kullanamıyorum kesme işareti gibi. Servise göndermek dışında yapabilecek bir şeyim var mı, söylerseniz sevinirim.

Selam. Başlıkta yazdığım gibi klavye doğru çalışmıyor. "enter" tuşuna basınca "," e basıyor aynı zamanda Shift tuşu da çalışmıyor o yüzden bazı noktalamaları kullanamıyorum kesme işareti gibi. Servise göndermek dışında yapabilecek bir şeyim var mı, söylerseniz sevinirim.
Klavyeniz işletim sistemi ayarlarından türkçe olarak seçili mi? Veya erişilebilirlik ayarları varsa kapatın. En son ihtimal klavyenizin içindeki katman kaymıştır ve yanlış algılıyordur.

Laptop mu masaüstümü hocam.

Klavyeniz işletim sistemi ayarlarından Türkçe olarak seçili mi? Veya erişilebilirlik ayarları varsa kapatın. En son ihtimal klavyenizin içindeki katman kaymıştır ve yanlış algılıyordur.

Dostum saçmalama doğru olsa dahi böyle yapamaz. E tuşu enter tuşları çalışır saçmalama @Quarizmann hocam hepsimi bozuk.

Saçmalamıyorum. Sanırım hiç klavyenin içini açmadınız.

Tamamdır dostum benim hatam ben direk erişebilirlik ayarlırını tek okudum büyük ihtimalle dediğiniz gibidir büyük ihtimalle klavye altına bir şey olmuştur.

Hocam şimdi daha bilgi almak istiyorum ne zamandan beri böyle bütün tuşlar mı çalışmıyor.

Tamamdır dostum benim hatam ben direk erişebilirlik ayarlırını tek okudum büyük ihtimalle dediğiniz gibidir büyük ihtimalle klavye altına bir şey olmuştur.

Hocam şimdi daha bilgi almak istiyorum ne zamandan beri böyle bütün tuşlar mı çalışmıyor.
Hayır hocam sadece shift ve "," tuşu çalışmıyor bir de enter tuşuna basınca "," olarak algılıyor. Bu arada laptop olduğundan harici klavye kullanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı