Klavye Donma Sorunu

yusuf47

Hectopat
Arkadaşlar uzun bir süredir bilgisayar kullanıcısıyım ancak daha önce böyle bir problemle karşılaşmadım. Sorunum şu:

Google Chrome, Fifa 15, Microsoft Office Word ve diğer işlem yapmaya çalıştığım programlar bazen arka planda kalıyor. Örneğin Google Chrome açık iken arama motoruna ya da Facebook'ta gönderi kısmında bir şeyler yazacağım zaman bir anda klavye donuyormuş gibi oluyor ama caps lock, num lock gibi düğmelere bastığımda çalıştıklarını görüyorum. Fareyle açık olan ekrana tıkladığımda yazmaya devam edebiliyorum ancak 1-5 dakika sonra tekrar aynısı oluyor. Fifa 15 oynadığım zaman da bir anda aynı problem oluyor ancak tekrar fareyle oyun ekranına sol tıkladığımda geri geliyor ve devam edebiliyorum ancak 1 2 dakika sonra tekrar aynısı oluyor. Microsoft Office Word Belgesi'nde de çalıştığım zaman bir an yazamıyorum ancak fareyle programın herhangi bir yerine dokunduğumda devam edebiliyorum fakat 1 2 dakika sonra tekrar aynısı oluyor. Kısacası 1 2 dakika aralıklarla sorun devam ediyor. Sorun klavyede mi yoksa ekran kartında mı ya da başka bir yerde mi anlam veremedim. Bilgisayarı formatladım yine aynı. Bütün sürücülerimi eksiksiz kuruyorum yine de çözemedim.

Not: Hangi işletim sistemini kurduysam hepsinde aynı sorunla karşılaştım.

İşletim Sistemim: Windows 7 Professinoal 64 Bit
Ekran Kartı: ASUS EAH6570
İşlemci: İntel(R) Core(TM) İ3 CPU 550 3.2 GHZ
Yüklü Bellek RAM: 4 GB

Daha önce kullandığım İşletim Sistemleri:

Windows 7 Home Premium 64 Bit
Windows 7 Ultimate 64 Bit
Windows 10 Pro 64 Bit

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı