Çözüldü Klavye düzeni İngilizce oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Şu an telefondan yazıyorum bilgisayarda denediğimde hiçbir şey olmadı.

Başlat'a tıklayın. Denetim Masası'nı açın > Saat, dil ve bölge seçeneğine tıklayın > Klavye ve diller sekmesine tıklayın > Ekle butonuna tıklayarak dilediğiniz dünya dilini ve klavye dilini ekleyebilirsiniz.
Bu nasıl oldu bilmiyorum, nasıl duzeltebilirim? Klavyem Türkçe gozukuyor.
Klavye ekleme
Windows arama çubuğuna① [Dil ayarları] yazın ve [Aç]② seçeneğine tıklayın. Tercih edilen diller bölümünde klavyesini eklemek istediğiniz dili seçin③ ve ardından [Seçenekler]④ öğesine tıklayın. [klavye ekle] ⑤ öğesini seçin ve ardından listeden ⑥ eklemek istediğiniz klavyeyi seçin

Windows'un dil ayarları kısmında Türkçeyi seçtiğinizden emin olun.

Evet eminim.

klavye ekleme.
Windows arama çubuğuna① [Dil ayarları] yazın ve [Aç]② seçeneğine tıklayın. Tercih edilen diller bölümünde klavyesini eklemek istediğiniz dili seçin③ ve ardından [Seçenekler]④ öğesine tıklayın. [klavye ekle] ⑤ öğesini seçin ve ardından listeden ⑥ eklemek istediğiniz klavyeyi seçin.

Hocam olmadi.

Şu an telefondan yazıyorum bilgisayarda denediğimde hiçbir şey olmadı.

Başlat'a tıklayın. Denetim Masası'nı açın > Saat, dil ve bölge seçeneğine tıklayın > Klavye ve diller sekmesine tıklayın > Ekle butonuna tıklayarak dilediğiniz dünya dilini ve klavye dilini ekleyebilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı