- Makaleler
- 2
Mekanik klavyem için sorunsuz, kaliteli bir Type-C girişli kablo ihtiyacım var. Önerileri bekliyorum.
Mekanik klavyem için sorunsuz, kaliteli bir Type-C girişli kablo ihtiyacım var. Önerileri bekliyorum.
Nasıl bir şey istiyorsunuz ki hocam? Aklıma bu geldi sadece.
![]()
Wraith Çift Yönlü Coiled Kablo
Klavye Aksesuarları ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...wraithesports.com
Buna 1000 lira vermeyin ya. düz coiled, çift yönlü sadece.
Coiled değil genel kullanım içinde işime yarasın.Nasıl bir şey istiyorsunuz ki hocam? Aklıma bu geldi sadece.
![]()
Klavye Aksesuarları ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...wraithesports.com
Zaten düşünmüyorum bunu.Buna 1000 lira vermeyin ya. düz coiled, çift yönlü sadece.
Başka alternatif ne var? Bilmediğimden soruyorum.
Var mı güzel öneri?Yurt dışı sitelerde dolu.
Hayatımda gördüğüm en kazık ve gereksiz ürün olabilir bu.Nasıl bir şey istiyorsunuz ki hocam? Aklıma bu geldi sadece.
![]()
Klavyenin kablosunu kullansana dostum, boşuna para verme. Bir etkeni yok ki?Mekanik klavyem için sorunsuz, kaliteli bir Type-C girişli kablo ihtiyacım var. Önerileri bekliyorum.
Klavyenin kablosu bozuk temassızlık yapıyor bağlantı kopuyor.Klavyenin kablosunu kullansana dostum, boşuna para verme. Bir etkeni yok ki?
Normal bir typ-c kablosu da olur. Evde kullanılmayan bir kabloyu tak geç.Klavyenin kablosu bozuk temassızlık yapıyor bağlantı kopuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.