darkpassanger
Picopat
Bu aralar içimde FIFA oynama isteğim var FC 25'i klavye ile rahat oynayabilir miyim?
Elimde maalesef gamepad bulunmuyor içimdeki isteği bir nebze söndürmek için oynayacağım zaten.Rahat olmaz, gamepad olmadan zor. Kismen oynayabilirsiniz ama.
Denemiş biri olarak söylüyorum kanser eder adamı.Elimde maalesef gamepad bulunmuyor içimdeki isteği bir nebze söndürmek için oynayacağım zaten.
Elimde maalesef gamepad bulunmuyor içimdeki isteği bir nebze söndürmek için oynayacağım zaten.
Teşekkürler.Zamanında denedim gamepad hissi vermese de oynama isteğinizi epey gideriyor. Kontrollere alışırsanız bal gibi olur. Ama gamepaddeki rahatlığı ve hassasiyeti beklemek pek de doğru değil.![]()
Teşekkürler.
Aklımda benimde öyle bir fikir vardı fakat bu gidişle konsolla geçeceğim gibi gözüküyor çoğu oyundan dolayı.Ben biraz oynadıktan sonra kendime kaçak gamepad aldım. Ne kadar ilk geldiğinde kusursuz olsa da daha sonraları çok arıza yapıyor. Eğer klavyeden gamepade geçmeyi düşünürseniz üstünü verip orijinal almanızı tavsiye ederim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.