Klavye kasası nasıl boyanır?

asterius

Centipat
Daha fazla  
Daha önce bu başlıkla açılan bir konuya baktım kimse bir şey yazmamış. Bende yeniden açayım dedim. Zamanında siyah stokta yok diye beyaz almıştım fakat beyaz çok gözümü alıyor. Bende boyamaya karar verdim fakat nasıl boyacağımı bilmiyorum. Hangi tür boyayı kullanmalıyım?

Daha önce bu başlıkla açılan bir konuya baktım kimse bir şey yazmamış. Bende yeniden açayım dedim. Zamanında siyah stokta yok diye beyaz almıştım fakat beyaz çok gözümü alıyor. Bende boyamaya karar verdim fakat nasıl boyacağımı bilmiyorum. Hangi tür boyayı kullanmalıyım?
Klavye modeli nedir acaba?

Klavyenin kasasını çıkarman lazım, çıkardıktan sonra zımpara atman lazım, zımpara attıktan sonra plastik astarı atıp istediğin renge kat kat boya, tek seferde kapatmaya çalışma kuruduktan sonra vernik at.

boyadınız mı?, bende boyamayı düşünüyorum. Switchleri çıkarmadan sprey boya ile boyamak aklıma geliyor ama switchlere zarar verebilme ihtimali nedeniyle çekiniyorum

Boyadınız mı? Bende boyamayı düşünüyorum. Switchleri çıkarmadan sprey boya ile boyamak aklıma geliyor ama switchlere zarar verebilme ihtimali nedeniyle çekiniyorum

Maskeleme bandı, namı değer kağıt bant ile iyice bantladığınız sürece sorun oluşmaz, istediğniz gibi boyayabilirsiniz ancak şöyle bir sorun var, boya darbe görürse silinebilir veya kırılabilir, bu yüzden astar+vernik almanız lazım, AliExpress'te şu an sadece vernik fiyatına beyaz mekanik klavyeler var, onları almak daha mantıklı.

He bide klavyeye zımpara atmanız gerekiyor onu unuttum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı