Klavye kendi kendine tuşlara basıyor

reqinos

Zeptopat
Daha fazla  
Dostlar ben yaklaşık 11 ay önce falan yeni masaüstü bilgisayar aldım fakat bir sorunum var. Herhangi bir şey yaparken bu durum oyunlara özel değil klavyem absürt hareketler yapıyor. Mesela oyunda W-a-s-D ye basıyorum klavyem bir anda durup kendi kendine yavaş yavas "www AAA SSS ddd" diye basıyor. Yani benim bastığım tuşları rastgele bir zamanda yavaş yavaş kendi kendine yapıyor. Bu durumun bir ismi veya çözümü var mıdır?

Hocam bu tip durumlar genelde benim deneyimlediğim kadarıyla işlemci ile anakart arasında bir uyuşmazlık oluyor. ya da bir driver bir güncelleme falan da bunu yaratabiliyor. Klavyeyi başka bir bilgisayar veya cihazda deneme şansın oldu mu? Yani sorununu klavyede olmadığına emin misin?

Evet klavyede olmadığına eminim çünkü birbirinden çok alakasız 2 klavye denedim ve ikisindede aynı sorun oldu bende durumun klavye ile alakalı olmadığını düşünüyorum ama bilgisayarlardan çok anlamadığım için çözemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…