Klavye kendiliğinden kısayol tuşları oluşturdu

Beshran

Hectopat
Daha fazla  
Tam olarak nasıl başladı bilmiyorum ama bir anda saçma saçma kısayollar oluştu. Örneğin arama sekmesine bir şey yazarken "y" harfine basınca en alttaki geçmiş aramaya gidiyor. "m" tuşuna basınca da en son ki aramaya gidiyor. YouTube videosu izlerken space tuşuna basarsam videoyu durduruyor ama 5 sn de ileri alıyor. Altta durdurulmuş bir video varken LoL, Valorant gibi oyunlar oynuyor olayım, "b" tuşuna basınca alttaki video oynuyor. Gerçekten çok can sıkıcı olmaya başladı. Windows ayarlarında düzeltebileceğim hiçbir yer bulamadım. Yakın bir zamanda AMD'nin sitesinden en güncel driverlerimi yükledim. Sorun ondan kaynaklı mı bilmiyorum. Word gibi uygulamalarda yazı yazmam gerektiğinde sürekli sayfa aşağı iniyor boşluk basınca alt sekmeye iniyor yani anlayacağınız yazı yazmayı imkansız hale getiriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız minnettar olurum.

Arkadaşlar, kafayı yemek üzereyim. Nasıl yaptığımı bulmak için yine bazı tuşlara bastım. Kısa süre içinde sorun geri geldi. Sonra belki de saatlerdir deniyorum ama düzeltemedim. Fn ile bütün kombinasyonları denedim düzeltemiyorum. Ama şunu farkettim, bozulan tuşlara fn tuşuna basılı tutarak yazdığımda normal bir şekilde yazabiliyorum. Space basınca videoyu sadece durduruyor, y ye bastığımda sadece y yazıyor. Bakmadığım hiçbir site kalmadı ama kimse benimle aynı sorunu yaşamamış yok mu bir tane bile şu sorundan haberdar olan birisi
Klavye değştir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı