Klavye MOD007V3 he year of Dragon için kupon var mı?

northyuksel

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bir klavye almayı düşünüyorum.
Bu ürünü alacağım fakat hiçbir şekilde kupon kodu bulamadım. Kupon kodu bulsam belki 150 doların altına düşer kendimi garantiye alırım diye düşündüm. Bilgisi olan var mı?

@382019 hocam bilginiz var mı?

summer15 var ama bu üründe geçerli değil.

Ki bildiğim kadarıyla Akko, ürünü fiyatını faturaya 150 Euronun altında işlediği için öyle sorunlar çıkmıyor.

Merhaba. Bir klavye almayı düşünüyorum.
Bu ürünü alacağım fakat hiçbir şekilde kupon kodu bulamadım. Kupon kodu bulsam belki 150 doların altına düşer kendimi garantiye alırım diye düşündüm. Bilgisi olan var mı?

@382019 hocam bilginiz var mı?

Pre order ürün olduğu için kupon kodu kullanamazsın.

O zaman 194 dolara sipariş ediyorum. Gümrükte kalır mı bilginiz var mı?

Ürünü satın alırken not kısmına 150 euronun altında fiyat yazmalarını iste sonra da e mail atıp sipariş numaranı ve T.C. Kimlik numaranı paylaşarak tekrar 150 euronun altında fiyat girilmesini iste. Ama bunlara rağmen hala ürünün gümrükten geçeceği garanti değil haberin olsun. Bende sipariş vermiştim iptal ettirdim gümrükte patlar diye.

Pre order ürün olduğu için kupon kodu kullanamazsın.

Ürünü satın alırken not kısmına 150 euronun altında fiyat yazmalarını iste sonra da e mail atıp sipariş numaranı ve T.C. Kimlik numaranı paylaşarak tekrar 150 euronun altında fiyat girilmesini iste. Ama bunlara rağmen hala ürünün gümrükten geçeceği garanti değil haberin olsun. Bende sipariş vermiştim iptal ettirdim gümrükte patlar diye.
Teşekkürler Wraıth esports dan başka bir model alcam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı