Klavye-mouse-kulaklık önerisi

Bütçe
Farketmez

jzow

Centipat
Daha fazla  
Merhaba kablosuz bir kulaklık istiyorum. Klavye olarak MAD 68he gibi modelleri gördüm W75 filan bana o tür bir şey gerek. Tuş aktivasyonu çok düşük olan ve Rapid triggerli bir tane lazım. Mouse olarak şu an Viper V2 Pro kullanıyorum ama 8K bir mouse ye geçmek istiyorum. Mouse kablosuz tercihimdir ama kablolulara da bakarım. Bütçe önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kulaklık;
  • SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless:
  • Logitech G PRO X 2 Lightspeed Wireless:
  • Razer BlackShark V2 Pro (2023):

klavye​

Tuş aktivasyonu çok düşük ve Rapid trigger özellikli klavyele.

• ASUS ROG Falchion ace hfx:
  • Akko mod 007b he:
  • Wooting 60HE:
Mouse;

• Razer Viper 8KHz:
  • Ninjutso Sora V2 Wireless:
  • Razer Viper V3 HyperSpeed:Razer'ın en yeni kablosuz mouse'larından biri.
  • Attack Shark R3:

Hocam bütçeniz farketmiyorsa en pahalı ekipmanları önerebiliriz ona göre varsayım yapıyorum

Hocam bütçeniz fark etmiyorsa en pahalı ekipmanları önerebiliriz ona göre varsayım yapıyorum.

Kulaklık olarak o Corsair Void'e Elite RGB olanı düşünüyorum kanka da mouse konusunda scyrox V8 ve Beast X Max 8K arasında kaldım. Klavye konusunda da her ne kadar bütçe fark etmez desen de iqunix EZ63 pahalı geliyor biraz fiyatına değer mi sence? Mad68he nasıldır aralarındaki fiyat farkına değer mi?

Kulaklık olarak o Corsair Void'e Elite RGB olanı düşünüyorum kanka da mouse konusunda scyrox V8 ve Beast X Max 8K arasında kaldım. Klavye konusunda da her ne kadar bütçe fark etmez desen de iqunix EZ63 pahalı geliyor biraz fiyatına değer mi sence? Mad68he nasıldır aralarındaki fiyat farkına değer mi?

Corsair Void Elite RGB kendimde kullanıyorum pek önermem hocam yani ben çok sıkıntı yaşıyorum, klavye konusunda kalite farkı konusunda çok eğer çok takmazsanız Akko fun60Max daha iyi bir seçenek olur mad68he konusunda, fareye gelirsek sizin kendi zevkinize kalmış orası Beast X Max tabii ki de daha iyi ama scyrox V8 de kötü değil.

Corsair Void Elite RGB kendimde kullanıyorum pek önermem hocam yani ben çok sıkıntı yaşıyorum, klavye konusunda kalite farkı konusunda çok eğer çok takmazsanız Akko fun60Max daha iyi bir seçenek olur mad68he konusunda, fareye gelirsek sizin kendi zevkinize kalmış orası Beast X Max tabii ki de daha iyi ama scyrox V8 de kötü değil.

Kulaklık ne alabilirim kablosuz.

Dostum bütçe sıkıntın yoksa tüm ekipmanlarını Razer al kesinlikle pişman olmazsın mouse da 8K olayını ilk çıkaran firma Razer bildiğim kadarıyla Corsair yazılımı çok kötü diğer markalara da bence bakmaya değmez
Kulaklık olarak en iyisinin iyisi olsun dersen Razer Kraken V4 Pro alabilirsin
Haricinde BlackShark V2 Pro 2023 versiyonu da fark etmez.

Hocam bütçeniz fark etmiyorsa en pahalı ekipmanları önerebiliriz ona göre varsayım yapıyorum.

Klavye olarak iqunix alacağım ama mouse olarak ATK lev ön sipariş mouse almayı düşünüyorum. Alsam mı sence onu. Onu alırsam onun klavyesini de alabilirim yanına. Klavyesi nasıldır? EZ63 ile fiyatları benzer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı