Klavye-mouse-kulaklık önerisi

Bütçe
Farketmez
Klavye olarak iqunix alacağım ama mouse olarak ATK lev ön sipariş mouse almayı düşünüyorum. Alsam mı sence onu. Onu alırsam onun klavyesini de alabilirim yanına. Klavyesi nasıldır? EZ63 ile fiyatları benzer.
Kulaklık ne alabilirim kablosuz.
Cloud 3 wireless alabilirsin, şarj süresi de çok uzun. Klavye olarak fun60 ultraya baktın mı?

Cloud 3 Wireless alabilirsin, şarj süresi de çok uzun. Klavye olarak FUN60 ultraya baktın mı?

Kanka şu anki kulaklığım olan Cloud 2 ile idare etmeyi düşünüyorum. Kablolu olsa da ses kalitesi ve mikrofonu gayet iyi bence. Senin bu konuda fikrin nedir? Klavye olarak da ATK leviathan klavyesi çıkardı ya ön siparişte şu an onun mouse klaye kombosunu almayı düşünüyorum. EZ63 ile ATK lev klavyesi arasında çok fark var mıdır?

Hocam bütçeniz fark etmiyorsa en pahalı ekipmanları önerebiliriz ona göre varsayım yapıyorum.

Kanka EZ63 ile ATK lev 60HE arasında 400 TL fark var. EZ63 daha pahalı 400 TL. Fiyat farkına değer mi? Mouse olarak Wraith sitesinden bana bir mouse önerebilir misin? WLmouse Beast X modelleri çok pahalı geliyor. ATK F1 leviathan mouse düşünüyorum şimdilik. Başka önerebilir misin bana. Kulaklık belirttiğim gibi Cloud 2 ile idare edeceğim 5 ay önce aldım çok olmadı alalı.

Son düzenleme:
Kanka şu anki kulaklığım olan Cloud 2 ile idare etmeyi düşünüyorum. Kablolu olsa da ses kalitesi ve mikrofonu gayet iyi bence. Senin bu konuda fikrin nedir? Klavye olarak da ATK leviathan klavyesi çıkardı ya ön siparişte şu an onun mouse klaye kombosunu almayı düşünüyorum. EZ63 ile ATK lev klavyesi arasında çok fark var mıdır?

Kanka EZ63 ile ATK lev 60HE arasında 400 TL fark var. EZ63 daha pahalı 400 TL. Fiyat farkına değer mi? Mouse olarak Wraith sitesinden bana bir mouse önerebilir misin? WLmouse Beast X modelleri çok pahalı geliyor. ATK F1 leviathan mouse düşünüyorum şimdilik. Başka önerebilir misin bana. Kulaklık belirttiğim gibi Cloud 2 ile idare edeceğim 5 ay önce aldım çok olmadı alalı.
Kanka ekipmanların aşırı geri kalan ürünler olmadığı sürece gittiği yere kadar kullanmanı tavsiye ederim. Lamzu Maya X e bakabilirsin, bence piyasadaki en iyi 3 mouseden biri. Ben zowie U2 almıştım, kardeşime verip maya x alacağım. Bu klavyeler de ikisi de kendisini kanıtlamış ürünler, büyük ihtimalle öyle abes bir fark hissetmeyeceksin. Bütçen ve hevesin hangisinden yanaysa onu seçebilirsin. Ben de yakın zamanda klavye alacağım Rog falchion hfx ile akko fun60 ultra arasında kaldım, illaki daha iyi ürünler vardır ama bu şeyler artık biraz da kişisel tercih.

Kanka ekipmanların aşırı geri kalan ürünler olmadığı sürece gittiği yere kadar kullanmanı tavsiye ederim. Lamzu maya X e bakabilirsin, bence piyasadaki en iyi 3 mouseden biri. Ben Zowie U2 almıştım, kardeşime verip maya X alacağım. Bu klavyeler de ikisi de kendisini kanıtlamış ürünler, büyük ihtimalle öyle abes bir fark hissetmeyeceksin. Bütçen ve hevesin hangisinden yanaysa onu seçebilirsin. Ben de yakın zamanda klavye alacağım ROG Falchion hfx ile Akko FUN60 Ultra arasında kaldım. İllaki daha iyi ürünler vardır ama bu şeyler artık biraz da kişisel tercih.

Mouse için bütçeyi kıstım biraz. Mesela 7klık magnezyum Beast X Max ile 4-3K'lık mouselerin çok farkı yok sanırım. Dediğin fareye baktım sadece ağırlığı fazla Beast X ten. Ben kendim düşündüğüm mouse şu anlık ATK lev F1.8k Hz 35 gram ağırlığında ve şu an her pahalı farenin kullandıgı sensörü kullanıyor. Sence nasıl? Ben bir tık daha hafif mouse bakıyorum. Önerin var mı daha hafif mouse için.

Mouse için bütçeyi kıstım biraz. Mesela 7klık magnezyum Beast X Max ile 4-3K'lık mouselerin çok farkı yok sanırım. Dediğin fareye baktım sadece ağırlığı fazla Beast X ten. Ben kendim düşündüğüm mouse şu anlık ATK lev F1.8k Hz 35 gram ağırlığında ve şu an her pahalı farenin kullandıgı sensörü kullanıyor. Sence nasıl? Ben bir tık daha hafif mouse bakıyorum. Önerin var mı daha hafif mouse için.

Tutuşuna uygun olduğunu düşünüyorsan yeni XS-1 sensörlü Pulsar X2 crazylight var. O da 35 gram diye biliyorum. 8K dongle da içerisinde geliyor.

Merhaba kablosuz bir kulaklık istiyorum. Klavye olarak mad 68he gibi modelleri gördüm W75 filan bana o tür bir şey gerek. Tuş aktivasyonu çok düşük olan ve Rapid triggerli bir tane lazım. Mouse olarak şu an Viper V2 Pro kullanıyorum ama 8K bir mouse ye geçmek istiyorum. Mouse kablosuz tercihimdir ama kablolulara da bakarım. Bütçe önemli değil.

Mouse: Viper V3 Pro.
Klavye: Apex Pro TKL gen3.
Kulaklık: HyperX Cloud III ya da BlackShark V2 Pro.
Mouse pad: Esptiger tangdao.

Kronik scroll ve sensör sorunları yaşıyor, Viper V3 de daha çok palm tutuş için. Ek olarak hafif mouse istediğini belirtti Viper 54 gram.

Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım kendime ve arkadaşıma aldım çok güzel bir mouse hiçbir sıkıntısı yok. Ayrıca Viper V3 Pro'dan daha hafif fareler var diye ağır olmuyor. Viper V3 Pro gayet hafif mouse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı