Hocam G305 gayet başarılı bir fare neden değiştirmek istiyorsunuz. Aydınlatma vb. gibi şeyler istediğiniz için mi?
6 gün gerçekten çok düşük.Hocam yok mousumda sıkıntı var mecburiyetten yani çok hızlı pil tüketiyor 6günde bir Duracell pilini değiştiriyorum kalitesiz pilde değil.
Zaten klavyemle kulaklığım yok fareyide yeniliyim madem dedim aynı marka olsun tek yazılım üstünden hakimiyet sağlıyım istiyorum ekipmanlarada razer mause kulaklık çok iyi ama klavye bulamıyorum markada istediğim gibi6 gün gerçekten çok düşük.
Ben ayrıca kailh sessiz mod yaptım.
Performans modunda günlük ort 8 saat kullanıyorum. 35 gün civarı dayanıyor.
Önceden Rival 3 kullanıyordum. Kablosuz konforuna alıştıktan sonra bir daha kablolu fareye kolay kolay geçmem.
Eğer makro kullanan biri değilseniz ilk tercihiniz steelseries olmalı bana göre. Makro kullanıyorsanız razer basilisk v3 alabilirsiniz. Tabi bütçeye göre hareket etmelisiniz. 3 mouse da güzel.Şu mouselar nasıl sizce hocam ?
Razer Basilisk V3 RZ01-04000100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk V3 RZ01-04000100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk V3 RZ01-04000100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Steelseries Rival 5 RGB Gaming Mouse (SSM62551)
Gerçek 1’e 1 izleme, 18.000 CPI, 400 IPS, 40G hızlanma ve eğim izleme özeliklerine sahip PixArt ile birlikte geliştirilen özel bir gerçek 1’e 1 izleme sensörü sayesinde açılı düşmeler…www.gaming.gen.tr
Corsairin klavye mouseları nasıl peki hocam birde hs80 film müzik konularında üzermi sadece oyun için kullanmıcam dediğim gibi ses sistemim olmadığı içinHocam Corsair HS80, Razer Ornata v2, DeathAdder V2 setini öneririm.
Ornata'lar mekanik değil farkındayım. Fakat Ornata'm bozulduktan sonra BlackWidow'a geçip Ornata almamak hayatımın hatasıydı. Çok dandik plastik basış hissi var bunun Ornata'dan sonra.
Üzmez.Hocam birde HS80, film, müzik konularında üzer mi? Sadece oyun için kullanmıcam dediğim gibi ses sistemim olmadığı için.
Klavyelerinden memnunlar genelde insanlar. Fareleri bilmiyorum. Ayrıca HS80 müzik ve film gibi durumlarda üzmeyecek nadir oyuncu kulaklıklarından.Corsairin klavye mouseları nasıl peki hocam birde hs80 film müzik konularında üzermi sadece oyun için kullanmıcam dediğim gibi ses sistemim olmadığı için
Corsair K70 RGB PRO CH-9109410-TR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K70 RGB PRO CH-9109410-TR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K70 RGB PRO CH-9109410-TR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 12.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Corsair Ironclaw RGB FPS/MOBA CH-9307011-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Ironclaw RGB FPS/MOBA CH-9307011-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Ironclaw RGB FPS/MOBA CH-9307011-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anladım sanırım tek markada toplayamıycam ekipmanları mousede razer karar kıldım kulaklıkta hs80 ile blackshark v2 arasında gitgel yapıyorum şuanda ikisinden birini alıcam birazdanKlavyelerinden memnunlar genelde insanlar. Fareleri bilmiyorum. Ayrıca HS80 müzik ve film gibi durumlarda üzmeyecek nadir oyuncu kulaklıklarından.
HS80 daha iyi. Hocam tek markada toplamaya toplarsınız öyle bir niyetiniz varsa, üzmez ama daha iyisini alabilecekken yapmayın bence.Anladım sanırım tek markada toplayamıycam ekipmanları mousede razer karar kıldım kulaklıkta hs80 ile blackshark v2 arasında gitgel yapıyorum şuanda ikisinden birini alıcam birazdan