Klavye mouse kulaklık set önerisi

Bütçe
7000 TL
Hocam yok mousumda sıkıntı var mecburiyetten yani çok hızlı pil tüketiyor 6günde bir Duracell pilini değiştiriyorum kalitesiz pilde değil.
6 gün gerçekten çok düşük.
Ben ayrıca kailh sessiz mod yaptım.
Performans modunda günlük ort 8 saat kullanıyorum. 35 gün civarı dayanıyor.
Önceden Rival 3 kullanıyordum. Kablosuz konforuna alıştıktan sonra bir daha kablolu fareye kolay kolay geçmem.

6 gün gerçekten çok düşük.
Ben ayrıca kailh sessiz mod yaptım.
Performans modunda günlük ort 8 saat kullanıyorum. 35 gün civarı dayanıyor.
Önceden Rival 3 kullanıyordum. Kablosuz konforuna alıştıktan sonra bir daha kablolu fareye kolay kolay geçmem.
Zaten klavyemle kulaklığım yok fareyide yeniliyim madem dedim aynı marka olsun tek yazılım üstünden hakimiyet sağlıyım istiyorum ekipmanlarada razer mause kulaklık çok iyi ama klavye bulamıyorum markada istediğim gibi

Şu mouselar nasıl sizce hocam ?

Eğer makro kullanan biri değilseniz ilk tercihiniz steelseries olmalı bana göre. Makro kullanıyorsanız razer basilisk v3 alabilirsiniz. Tabi bütçeye göre hareket etmelisiniz. 3 mouse da güzel.

Hocam Corsair HS80, Razer Ornata v2, DeathAdder V2 setini öneririm.
Ornata'lar mekanik değil farkındayım. Fakat Ornata'm bozulduktan sonra BlackWidow'a geçip Ornata almamak hayatımın hatasıydı. Çok dandik plastik basış hissi var bunun Ornata'dan sonra.
Corsairin klavye mouseları nasıl peki hocam birde hs80 film müzik konularında üzermi sadece oyun için kullanmıcam dediğim gibi ses sistemim olmadığı için

Corsairin klavye mouseları nasıl peki hocam birde hs80 film müzik konularında üzermi sadece oyun için kullanmıcam dediğim gibi ses sistemim olmadığı için
Klavyelerinden memnunlar genelde insanlar. Fareleri bilmiyorum. Ayrıca HS80 müzik ve film gibi durumlarda üzmeyecek nadir oyuncu kulaklıklarından.

Klavyelerinden memnunlar genelde insanlar. Fareleri bilmiyorum. Ayrıca HS80 müzik ve film gibi durumlarda üzmeyecek nadir oyuncu kulaklıklarından.
Anladım sanırım tek markada toplayamıycam ekipmanları mousede razer karar kıldım kulaklıkta hs80 ile blackshark v2 arasında gitgel yapıyorum şuanda ikisinden birini alıcam birazdan

Anladım sanırım tek markada toplayamıycam ekipmanları mousede razer karar kıldım kulaklıkta hs80 ile blackshark v2 arasında gitgel yapıyorum şuanda ikisinden birini alıcam birazdan
HS80 daha iyi. Hocam tek markada toplamaya toplarsınız öyle bir niyetiniz varsa, üzmez ama daha iyisini alabilecekken yapmayın bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı