Cemtastan23
Hectopat
- Makaleler
- 1
Elimde Gamenote KB487L var, bilek desteği olmadığı için bileklerimin masanın kenarına değip aşırı derece yıpranmasından ve klavyede ki bitmek bilmeyen yay sesinden ciddi anlamda bıktım. Bu yüzden yeni bir klavye almak istiyorum. Hazır klavye almışken tüm seti yenileyeyim dedim. Biraz Akakçe'de gezindim de kriterlerime uygun olarak bunları buldum. Bunların herhangi bir kronik sorunu falan var mı? Alınır mı? Klavyenin Blue Switch olduğunu ben de biliyorum, oda da tek başımayım rahatsız olacak birisi yok.
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com

XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 4.570,62 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Corsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 CA-9011203-EU Siyah Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 CA-9011203-EU Siyah Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.

Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 878,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleme: