Klavye, mouse ve mouse pad önerisi

Aleykümselam,

Kendim için bir PC topluyorum, PC iyi oldu ama klavye, mouse ve mouse pad önerilerinizi istiyorum. Kaliteli, hor kullanıma dayanıklı ve özellikleri iyi ürünler arıyorum. RGB olmasa da olur. Klavye için 80 düşünüyorum. Mouse kablolu olabilir. Ayrıca, bu ürünleri kazık yemeden nereden alabileceğimi yazarsanız sevinirim. Param var, o sıkıntı değil.

klavye
mouse
Amazon.com.tr mouse padde bütçe sıkıntısı yoksa bu
Varsa bu Amazon.com.tr

Evet tiktokcu arkadaşım adam belki Türkçe klavye istiyor çok biliyorsunuz böyle mekanik ucuz klavye diye paylaşmayı sonra herkese cok kötü öneri yapmışsınız deyin :D

Ne dostum kendi önerini söyle en kalitelilerini söyledim adam bütçemde sıkıntı yok demiş.

Klavyeye lafım yok ama o mouse ne sora 4K almak varken mouse pad oda aman aman iyi değil.

Evet tiktokcu arkadaşım adam belki Türkçe klavye istiyor çok biliyorsunuz böyle mekanik ucuz klavye diye paylaşmayı sonra herkese cok kötü öneri yapmışsınız deyin :D

Evet Türkçe kendini tercüme edemeyen fanboy arkadaşım Türkçe istiyorum yazmış mı arkadaş.

Klavye saymazsak önerin kötü başka soru?

Klavyeye lafım yok ama o mouse ne sora 4K almak varken mouse pad oda aman aman iyi değil.

Evet Türkçe kendini tercüme edemeyen fanboy arkadaşım Türkçe istiyorum yazmış mı arkadaş.

Bütçemde sıkıntı yok demiş Logitech'in orijinal ürünü kablosuz şarj imkanı sunuyor oyun onarken daha ne istiyorsun bütçen o kadar değilse dedim bir tane daha önerdim illa Amazon'dan alacak diye de bir şey yok diğer sitelerde 500 600 TL.

Klavye saymazsak önerin kötü başka soru?
el alışkanlığı kanka heryerdede ing klavye yazamazsın önerilerim hepside bilindik en kaliteli ürünler

Bilindik diye kalite otomatik yükleniyor sanırım sora 4K almak varken veya vb neden o attığını alsın?

Örnek neresi kronik.

Dostum cidden bu ürünler popüler kültür ürünleri belki beni anlamazsın ama Glorious model 0 mı ne vardı bir ara çok popülerdi herkeste vardı sonradan kronik sorunlu denmeye başladı alınmaz denmeye başladı fiyatları 3-4binden 2 binliraya kadar düştü bu ürünlerin bir güvencesi yok adamın bir işi çıksa bu ürünleri satamaz mesela.

Bilindik diye kalite otomatik yükleniyor sanırım sora 4K almak varken veya vb neden o attığını alsın?

Örnek neresi kronik.

Deneyimleme şansım olmadı acık konusayım ama kronik diye geçen bir mouse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı