Klavye, mouse ve mouse pad önerisi

Dostum cidden bu ürünler popüler kültür ürünleri belki beni anlamazsın ama Glorious model 0 mı ne vardı bir ara çok popülerdi herkeste vardı sonradan kronik sorunlu denmeye başladı alınmaz denmeye başladı fiyatları 3-4binden 2 binliraya kadar düştü bu ürünlerin bir güvencesi yok adamın bir işi çıksa bu ürünleri satamaz mesela.

Yani şu an kullanan kimsede bir sorun yok adamın işi çıksa başkası satar olay satmakta değil illa Prime almak zorunda diye bir şey yok ama sırf bilindik diye kötü mouse pad ve kötü mouse önermeniz yanlış.

Dostum cidden bu ürünler popüler kültür ürünleri belki beni anlamazsın ama Glorious model 0 mı ne vardı bir ara çok popülerdi herkeste vardı sonradan kronik sorunlu denmeye başladı alınmaz denmeye başladı fiyatları 3-4binden 2 binliraya kadar düştü bu ürünlerin bir güvencesi yok adamın bir işi çıksa bu ürünleri satamaz mesela.

Deneyimleme şansım olmadı acık konusayım ama kronik diye geçen bir mouse.

Allah Allah nasıl bu kadar denk geldi acaba iki arkadaşta kronik diyor ama hiçbir forumda kronik olduğu yazmıyor.

Yani şu an kullanan kimsede bir sorun yok adamın işi çıksa başkası satar olay satmakta değil illa Prime almak zorunda diye bir şey yok ama sırf bilindik diye kötü mouse pad ve kötü mouse önermeniz yanlış.

Dostum mouse Pad'i sırf fareye uyumlu diye söyledim mouse Pad'e çok önem veren bir insanda değilim bütçen varsa al dedim zaten farede gayet övülen gayet kaliteli bir mouse şu zamana kadar kötüleyen görmedim evet fiyatı olarak olabilir onu da bütçede sıkıntı yok diye dedim.

Dostum mouse Pad'i sırf fareye uyumlu diye söyledim mouse Pad'e çok önem veren bir insanda değilim bütçen varsa al dedim zaten farede gayet övülen gayet kaliteli bir mouse şu zamana kadar kötüleyen görmedim evet fiyatı olarak olabilir onu da bütçede sıkıntı yok diye dedim.

Uyumlu aynı marka olsun diye daha kötüsünü alsın mouse pad iki üründe sorunsuz ama ikisi de parasını hak etmiyor o bütçede çok daha iyisi var sabahtan beri anlamıyorsunuz :)

Aleykümselam,

Kendim için bir PC topluyorum, PC iyi oldu ama klavye, mouse ve mouse pad önerilerinizi istiyorum. Kaliteli, hor kullanıma dayanıklı ve özellikleri iyi ürünler arıyorum. RGB olmasa da olur. Klavye için 80 düşünüyorum. Mouse kablolu olabilir. Ayrıca, bu ürünleri kazık yemeden nereden alabileceğimi yazarsanız sevinirim. Param var, o sıkıntı değil.
Mouse olarak kesinlikle bunu alın geçin.

Mousepad olarak Steelseries QCK Large alabilirsiniz.

Klavye olarak çok seçenek var. Biraz daha spesifik olursanız öneri yapacak kişiler nasıl bir ürün önereceğini daha iyi seçer.

Herkesin kendi fikri değil daha iyisi farken neden daha kötüsünü alsın ki ve klavye parasına göre kötü dedim mouse ne sorununu gördün beyefendi?

Neden mi mouse kötü mouse pad zaten midemi bulandırdı klavyede parasını hak etmiyor.

Bak kardeşim adamın parası var TikTok'tan görüp atma şu parçaları Z11 atmışsın adam yüzde 80 istiyor bir kere.
SS Prime atmışsın G PRO Superlight falan alabilir adam.
Dalga geçer gibi önüne gelen herkesede boş öneri kötü öneri yazmışsın asıl seninki kötü öneri.

Örnek neresi kronik diye sormuşsun kroniği 1 sene sonra çift tıklaması.

"Klavye için 80 düşünüyorum" kısmını ve aleykümselam ile başlamanızı anlayamadım, sabah konu açsanız daha mı iyi olurdu sanki 😀

Ay pardon ya klavye için yüzde 80 klavye düşünüyorum aleykümselam ile başlamaya bir cevabım yok 😂

Klavyeye lafım yok ama o mouse ne sora 4K almak varken mouse pad oda aman aman iyi değil.

Evet Türkçe kendini tercüme edemeyen fanboy arkadaşım Türkçe istiyorum yazmış mı arkadaş.

Klavye saymazsak önerin kötü başka soru?

QWERTY olsun

Selamünaleyküm

Kendim için bir PC topluyorum, PC iyi oldu ama klavye, mouse ve mouse pad önerilerinizi istiyorum. Kaliteli, hor kullanıma dayanıklı ve özellikleri iyi ürünler arıyorum. RGB olmasa da olur. Klavye için %80 boyutlu ve bilek destekli düşünüyorum. Mouse kablolu olabilir sağ elimi kullanıyorum. Ayrıca, bu ürünleri kazık yemeden nereden alabileceğimi yazarsanız sevinirim. Param var, o sıkıntı değil.

Son düzenleme:
Bak kardeşim adamın parası var TikTok'tan görüp atma şu parçaları Z11 atmışsın adam yüzde 80 istiyor bir kere.
SS Prime atmışsın G PRO Superlight falan alabilir adam.
Dalga geçer gibi önüne gelen herkesede boş öneri kötü öneri yazmışsın asıl seninki kötü öneri.

Örnek neresi kronik diye sormuşsun kroniği 1 sene sonra çift tıklaması.

TikTok'tan görüp derken pardon yüzde 80 görmedim SS Prime attım örnek olarak G PRO alamaz adam sora varken evet kötü öneri yazdım 2 yıldır bende mouse sıkıntı çıkmadı xd.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı