7 757361 Centipat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 32 17 Şubat 2024 #1 Klavyem Rampage KB-R19 manly blue Switch bir klavye, kullanalı 1 yıl oldu hiçbir sıkıntısı yok fakat artık satmak istiyorum, nerede satabilirim?
Klavyem Rampage KB-R19 manly blue Switch bir klavye, kullanalı 1 yıl oldu hiçbir sıkıntısı yok fakat artık satmak istiyorum, nerede satabilirim?
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 17 Şubat 2024 #2 Sahibinden Letgo gibi yerlerde satabilirsiniz.
Gökberk Okçu Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 733 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2024 #3 Param Güvende'ye bulaşmayın tavsiyem. Facebook Marketplace, Letgo, Sahibinden ama elden veya IBAN'a havale-eft-fast olarak satmaya çalışın hocam.
Param Güvende'ye bulaşmayın tavsiyem. Facebook Marketplace, Letgo, Sahibinden ama elden veya IBAN'a havale-eft-fast olarak satmaya çalışın hocam.
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.672 Çözümler 4 17 Şubat 2024 #4 757361 dedi: Klavyem Rampage KB-R19 manly blue Switch bir klavye, kullanalı 1 yıl oldu hiçbir sıkıntısı yok fakat artık satmak istiyorum, nerede satabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben kargoyla gönderdiğimde iyi paketlemiş olsam bile klavye parçalanmıştı. Kargoya çok bulaşmayın derim.
757361 dedi: Klavyem Rampage KB-R19 manly blue Switch bir klavye, kullanalı 1 yıl oldu hiçbir sıkıntısı yok fakat artık satmak istiyorum, nerede satabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben kargoyla gönderdiğimde iyi paketlemiş olsam bile klavye parçalanmıştı. Kargoya çok bulaşmayın derim.
Gökberk Okçu Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 733 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2024 #5 Croxie dedi: Ben kargoyla gönderdiğimde iyi paketlemiş olsam bile klavye parçalanmıştı. Kargoya çok bulaşmayın derim. Genişletmek için tıkla... Hangi kargoyu kullanmıştınız?
Croxie dedi: Ben kargoyla gönderdiğimde iyi paketlemiş olsam bile klavye parçalanmıştı. Kargoya çok bulaşmayın derim. Genişletmek için tıkla... Hangi kargoyu kullanmıştınız?
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.672 Çözümler 4 17 Şubat 2024 #6 Gökberk Okçu dedi: Hangi kargoyu kullanmıştınız? Genişletmek için tıkla... Yakınımda PTT vardı onla kargolamıştım.
Gökberk Okçu dedi: Hangi kargoyu kullanmıştınız? Genişletmek için tıkla... Yakınımda PTT vardı onla kargolamıştım.
Gökberk Okçu Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 733 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2024 #7 Croxie dedi: Yakınımda PTT vardı onla kargolamıştım. Genişletmek için tıkla... Şimdiye kadar birçok kırılgan eşya kargoladım ama sıkıntı yaşamadım, Yurtiçi ve Aras tercih ederim genelde. PTT'ye bulaşmayalım hocam öyleyse.
Croxie dedi: Yakınımda PTT vardı onla kargolamıştım. Genişletmek için tıkla... Şimdiye kadar birçok kırılgan eşya kargoladım ama sıkıntı yaşamadım, Yurtiçi ve Aras tercih ederim genelde. PTT'ye bulaşmayalım hocam öyleyse.