Klavye önerisi Gamepower Ogre vs Redragon K617 Fizz

Lunael

Decapat
Daha fazla  
Klavye alacağım ama Gamepower Ogre - Redragon K617 Fizz arasında kaldım. Gamepower'da bilek desteği olduğu için o sıcak geliyor ama Redragon'da bayağı tavsiye ediliyor. Hangisini almalıyım?

Klavye alacağım ama Gamepower Ogre - Redragon K617 Fizz arasında kaldım. Gamepower'da bilek desteği olduğu için o sıcak geliyor ama Redragon'da bayağı tavsiye ediliyor. Hangisini almalıyım?

Gamepower Ogre kullanıyorum memnunum. Redragon ile alakalı bilgim yok bir şey diyemem.

Önerdiğiniz iki klavye farklı klasmanlarda Redragon mini ve TKL model fakat Gamepower olan tam boy bir klavye yani nasıl kullanmayı seviyorsunuz orası daha önemli.

Önerdiğiniz iki klavye farklı klasmanlarda Redragon mini ve TKL model fakat Gamepower olan tam boy bir klavye yani nasıl kullanmayı seviyorsunuz orası daha önemli.

Şu ana kadar hep büyük klavye kullandım, en son geçen ay Logitech G G213 alıp iade ettim kronik sorunu olduğu için. Gamepower Ogre'de de kronik sorunlar var diyenleri gördüm. Kronik sorun yaşamayacağımı bilsem Gamepower'ı düşünmeden alırdım.

Şu ana kadar hep büyük klavye kullandım, en son geçen ay Logitech G G213 alıp iade ettim kronik sorunu olduğu için. Gamepower Ogre'de de kronik sorunlar var diyenleri gördüm. Kronik sorun yaşamayacağımı bilsem Gamepower'ı düşünmeden alırdım.

Gamepower öneriyoruz diye linçleyenler oluyor ama ogre fiyatına göre kötü bir klavye değil bir abimizin internet kafesine bu klayvelerden de almıştık yani Switch'leri çok takıntılı değilseniz (Razer, SteelSeries klavyelerle aynı hissi beklemiyorsanız) sizi üzmeyecektir. Ek olarak zaten 2 yıl garantisi bulunacağı için kaliteli bir mağazadan satın alın. Bir de bakmak isterseniz Monster'ın klavyesi de o kadar kötü değil sanırım aynı fiyat bandındaydı.

Ek: Klavyenin enter tuşu küçük olanlardan umarım sorun yaşamazsınız 😁

Gamepower öneriyoruz diye linçleyenler oluyor ama Ogre fiyatına göre kötü bir klavye değil bir abimizin internet kafesine bu klayvelerden de almıştık yani Switch'leri çok takıntılı değilseniz (Razer, SteelSeries klavyelerle aynı hissi beklemiyorsanız) sizi üzmeyecektir. Ek olarak zaten 2 yıl garantisi bulunacağı için kaliteli bir mağazadan satın alın.

Aynı fiyata Amazon'da red Switch'lisi mevcut. Red Switch alacağım sanırım.

Amazon.com.tr

Aynı fiyata Amazon'da red Switch'lisi mevcut. Red Switch alacağım sanırım.

Amazon.com.tr

Satıcısı teknorenyum neresi bilmiyorum o yüzden atmadım hocam. Ama Amazon olduğu için en kötü ihtimalle Amazon iadesine girecektir.

Gamepower'daki switchler en düşük kalite. Reddragon'un switchleri bir CherryMX ya da Akko olmasa da giriş seviyesi için gayet iyiler. Switchleri Reddragon kendisi üretiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda stok switchlerin sesini dinleyebilirsin, gayet iyi bence.

Gamepower'daki Switch'ler en düşük kalite. Redragon'un Switch'leri bir CherryMX ya da Akko olmasa da giriş seviyesi için gayet iyiler. Switch'leri Redragon kendisi üretiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda stok Switch'lerin sesini dinleyebilirsin, gayet iyi bence.

Çok kararsız kaldım vallahi, klavye küçük olduğu için yazım hızımı düşüreceğinden endişeliyim, düşürmeyeceğinden emin olsam direkt alırdım.

Çok kararsız kaldım vallahi, klavye küçük olduğu için yazım hızımı düşüreceğinden endişeliyim, düşürmeyeceğinden emin olsam direkt alırdım.
Tuşların büyüklüğü normal klavyeler ile aynı. Ben alıştım artık fn ile F tuşlarını ve fonksiyon tuşlarını kullanmaya. Çok düşündüm acaba eksikligini hissedermiyim, zorluk çekermiyim diye. Ama şuan iyi ki almışım diyorum. %60 klavye adamdır.

Bırak yazma hızının düşmesini aksine yazma hızım arttı ve yazarken daha çok zevk alıyorum.

F tuşlarını kullanacağım zaman hiç klavyeye bakmıyorum bile. Elime hemen oturuyor tuşlar çok rahat kullanıyorum. Zaten çoğu kişi F tuşlarını günde kaç kere kullanıyor ki? Emin ol aldıktan sonra bana teşekkür edeceksin. Bambaşka bir zevk bu 60 lık klavye denen meret

Technopat Haberler

Geri
Yukarı