Çözüldü Klavye önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Murat D

Decapat
100 130 TL arası klavye önerebilir misiniz? %90 oyun oynuyorum Rampage titan K9 RGB mekanik hisli Hepsiburada'dan bunu almayı düşünüyorum.

20TL daha verip bunu alin. Mekanik hisli klavye alinmaz. Rampage KB-R8 kullanmis birisi olarak bunlari soyluyorum.

Çözüm

Teşekkür ederim öneriniz için Bloody B120'yi ben de görmüştüm. Ancak o fiyat bandında 1 klavyeyle daha karşılaştım. Sizce Bloody B120'yi mi yoksa Game Booster G4'ü mü tercih edeyim?

Teşekkür ederim öneriniz için Bloody B120'yi ben de görmüştüm. Ancak o fiyat bandında 1 klavyeyle daha karşılaştım. Sizce Bloody B120'yi mi yoksa Game Booster G4'ü mü tercih edeyim?
Game Booster buyuk ihtimalle Rampage, Gamepower gibi markalardan birisidir. Bloody'i secmenizi oneririm.

Bir internet kafede kullanma sansim olmustu B120'yi ve oyunda tus gecikmesi yasamadan rahat bir sekilde oynatmisti. G4 iyi duruyor fakat iyi gozukmesi kaliteli bir klavye oldugunu gostermez.

Katılıyorum ama iyi duruyor derken iyi bir klavye anlamında söylemiştim görüntüye aldanmamak gerektiğini biliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…