Klavye önerisi

Neustrasen

Hectopat
Bir veya iki ay öncesinde klavye seçimi için bir konu daha açmıştım ama hala bu konuda kararsızım. İki Switch(Red ve brown) ve iki klavye arasında kaldım. Klavyeler: ASUS RA05 TUF GAMING K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA

Sizce hangisini almalıyım? Hazır yılbaşı indirimleri de varken bu bütçeye daha iyisini alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir veya iki ay öncesinde klavye seçimi için bir konu daha açmıştım ama hala bu konuda kararsızım. İki Switch(Red ve brown) ve iki klavye arasında kaldım. Klavyeler: ASUS RA05 TUF GAMING K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA

Sizce hangisini almalıyım? Hazır yılbaşı indirimleri de varken bu bütçeye daha iyisini alabilir miyim?
Şu dönemde para çok önemli dostum ona göre düşün :D

Bu Asus klavyeye bu para bence verilmemeli. Şu an 1000 liralarda olan klavyeleri bile çok eleştiri alıyor ve bu klavye onların da bir alt klasmanı. İkisinden birini seçececkseniz AOC'u seçin bence, aradaki fiyat farkına kesinlikle değeceğini düşünmüyorum. Coolermaster CK350 de var bu fiyatlarda ona da bakabilirsiniz red switch istiyorsanız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı