Klavye önerisi

Bütçe
3000-3500
ASUS Cerberus Mech, ASUS ROG Gladius 2 Origin ve ASUS ROG Delta s Core sahibiydim klavye 2 yılın sonunda 4 tuş ışığı gitti Windows kilitleme artık çalışmıyor mouse 2 yıl sonunda orta Click ve soldaki Click'ler bozuldu sol parmak kauçuğu eridi kulaklık alalı 3 ay oldu eklem bölgelerinden gıcırdama yaptı.

İmzamda olan çevre ekipmanlarını öneririm. Gayet memnunum.

ASUS sistem parçaları olarak kaliteli olmasına rağmen, çevre ekipmanlarında neden sorun çıkartıyor?

razer mousepad aldım geçen gün. (gigantus v2) Adamlar bunda bile aşık ettirdi kendine zaten tam istediğim gibi bi pad olmuş. O zaman şimdi klavyesini sonra da bi viper 8khz düşünüyodum sırayla ekipmanları tamamlayayım :D

ASUS hala aklımı çelse de bende şaşkınım ekipman konusunda böyle sıkıntı çıkarmasına. Monitör olarak ta ASUS düşünüyodum ilerisi için. Ama klavye de ss veya razer şu an seçimler arasında sanırım.

ASUS hala aklımı çelse de bende şaşkınım ekipman konusunda böyle sıkıntı çıkarmasına. Monitör olarak da ASUS düşünüyordum ilerisi için. Ama klavye de SS veya Razer şu an seçimler arasında sanırım.

İnanın dediğiniz klavyedeydi benim de aklım hatta 2K seviyelerine düştüğü için fiyatı bayağıda hoşuma gitmişti yanına da dedim alırım Gladius 3 ama nerdeee cırt.

Ama klavye de SS veya Razer şu an seçimler arasında sanırım.

SS de sadece Arctic 5 kullandım 1 yıl sonunda kablosu plastik olduğu için dış plastiği fazla dönmekten yırtıldı. Ama ses ve rahatlık olarak memnundum şu an piyasada bulunan sslerin açıkçası F/P değil de pahalı ve performanslı diyebiliriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı