R Renas Ceylan Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #1 Merhaba, ben birkaç tane klavye buldum. Ama pek bir bilgim yok özellikleri hakkında. Bu klavyelere bakıp en iyisini söyleyebilir misiniz? Dosya Ekleri IMG_4594.jpeg 225,9 KB · Görüntüleme: 48 IMG_4595.jpeg 238,9 KB · Görüntüleme: 44 IMG_4596.jpeg 257,5 KB · Görüntüleme: 46 IMG_4597.jpeg 240,4 KB · Görüntüleme: 42 IMG_4598.jpeg 227,9 KB · Görüntüleme: 47 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2025
Merhaba, ben birkaç tane klavye buldum. Ama pek bir bilgim yok özellikleri hakkında. Bu klavyelere bakıp en iyisini söyleyebilir misiniz?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.243 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #2 Bunlar ne hocam, bütçen nedir?
AbdullahEsir Hectopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #3 Renas Ceylan dedi: Merhaba, ben birkaç tane klavye buldum. Ama pek bir bilgim yok özellikleri hakkında. Bu klavyelere bakıp en iyisini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende ASUS aldım kenarda duruyor yedek olsun diye.
Renas Ceylan dedi: Merhaba, ben birkaç tane klavye buldum. Ama pek bir bilgim yok özellikleri hakkında. Bu klavyelere bakıp en iyisini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende ASUS aldım kenarda duruyor yedek olsun diye.
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.166 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #4 Renas Ceylan dedi: Merhaba, ben birkaç tane klavye buldum. Ama pek bir bilgim yok özellikleri hakkında. Bu klavyelere bakıp en iyisini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam gösterdiginiz klavyeler kalıtelı fakat alınmaz. TKL klavye istiyorsanız VGN V87 Mekanik Klavye bu iyi olabilir. %100 istiyorsanız https://www.hepsiburada.com/ata-sof...osting-klavye-p-HBCV00007B5GI1?magaza=ATAsoft
Renas Ceylan dedi: Merhaba, ben birkaç tane klavye buldum. Ama pek bir bilgim yok özellikleri hakkında. Bu klavyelere bakıp en iyisini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam gösterdiginiz klavyeler kalıtelı fakat alınmaz. TKL klavye istiyorsanız VGN V87 Mekanik Klavye bu iyi olabilir. %100 istiyorsanız https://www.hepsiburada.com/ata-sof...osting-klavye-p-HBCV00007B5GI1?magaza=ATAsoft
R Renas Ceylan Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #5 2000-2300 TL'ye kadar bütçem var ama İtopya ve Gaming.Gen.TR'den satılan modellerden verirseniz iyi olur. Çünkü oradan alacağım.
2000-2300 TL'ye kadar bütçem var ama İtopya ve Gaming.Gen.TR'den satılan modellerden verirseniz iyi olur. Çünkü oradan alacağım.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Mayıs 2025 #6 Renas Ceylan dedi: 2000-2300 TL'ye kadar bütçem var ama İtopya ve Gaming.Gen.TR'den satılan modellerden verirseniz iyi olur. Çünkü oradan alacağım. Genişletmek için tıkla... Bütçen biraz daha çıkarsa bunlara bakabilirsin. Klavye Klavye özellikle de oyuncu klavyesi seçerken çoğunlukla oynadığınız oyunlara ve harcayabileceğiniz bütçeye bakarak bakmanızı öneririz. En çok oynadığınız oyunlar ve oyun türleri seçiminizi… www.gaming.gen.tr
Renas Ceylan dedi: 2000-2300 TL'ye kadar bütçem var ama İtopya ve Gaming.Gen.TR'den satılan modellerden verirseniz iyi olur. Çünkü oradan alacağım. Genişletmek için tıkla... Bütçen biraz daha çıkarsa bunlara bakabilirsin. Klavye Klavye özellikle de oyuncu klavyesi seçerken çoğunlukla oynadığınız oyunlara ve harcayabileceğiniz bütçeye bakarak bakmanızı öneririz. En çok oynadığınız oyunlar ve oyun türleri seçiminizi… www.gaming.gen.tr
R Renas Ceylan Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #7 Wireless özelliği oyun oynarken geçikme yapmaz mı? Oyun oynayan birisiyim.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.622 Makaleler 2 Çözümler 36 30 Mayıs 2025 #8 Renas Ceylan dedi: Wireless özelliği oyun oynarken geçikme yapmaz mı? Oyun oynayan birisiyim. Genişletmek için tıkla... Yapmaz.
Renas Ceylan dedi: Wireless özelliği oyun oynarken geçikme yapmaz mı? Oyun oynayan birisiyim. Genişletmek için tıkla... Yapmaz.
L0rrec Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3.738 Makaleler 11 Çözümler 23 30 Mayıs 2025 #9 Logitech G213 alınmaz kronik tuş basma sorunlu bir klavye. Endorfy Omnis Kailh Red Switch RGB Gaming Klavye 100’ünüzle çalışırken ve oynarken, hızınıza ayak uydurabilecek (ve ayak uyduracak) ekipmanlara ihtiyacınız vardır - örneğin Omnis Red klavye gibi. www.gaming.gen.tr Böyle bir şey alabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2025
Logitech G213 alınmaz kronik tuş basma sorunlu bir klavye. Endorfy Omnis Kailh Red Switch RGB Gaming Klavye 100’ünüzle çalışırken ve oynarken, hızınıza ayak uydurabilecek (ve ayak uyduracak) ekipmanlara ihtiyacınız vardır - örneğin Omnis Red klavye gibi. www.gaming.gen.tr Böyle bir şey alabilirsiniz.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Mayıs 2025 #10 Renas Ceylan dedi: Wireless özelliği oyun oynarken geçikme yapmaz mı? Oyun oynayan birisiyim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yapmaz, ayrıca isteğine göre kablolu olarak da kullanabiliyorsun zaten.
Renas Ceylan dedi: Wireless özelliği oyun oynarken geçikme yapmaz mı? Oyun oynayan birisiyim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yapmaz, ayrıca isteğine göre kablolu olarak da kullanabiliyorsun zaten.