Hocam Rampage'e karşı niye çoğu insan ön yargı ile yaklaşıyor? Bunu bir türlü anlayamıyorum. Bende Rampage KB-R55 var yaklaşık 1 sene oldu ilk aldığım günden bu yana hiçbir problem çıkartmadı bana.Bütçenizi yazar mısınız? Rampage'e para vermeyin.
Her üründe sorun çıkacak diye bir kaide yok. Sadece 150 200 TL verirken daha iyi opsiyonları var. Gerek malzeme kalitesi gerek hissiyat bakımından Rampage, Snopy, Gamepower gibi markaları elinizden geldiğince tercih etmemelisiniz.Hocam Rampage'e karşı niye çoğu insan ön yargı ile yaklaşıyor? Bunu bir türlü anlayamıyorum. Bende Rampage KB-R55 var yaklaşık 1 sene oldu ilk aldığım günden bu yana hiçbir problem çıkartmadı bana.
Açıkçası 150TL yi aşmak istemiyorum.Her üründe sorun çıkacak diye bir kaide yok. Sadece 150 200 TL verirken daha iyi opsiyonları var. Gerek malzeme kalitesi gerek hissiyat bakımından Rampage, Snopy, Gamepower gibi markaları elinizden geldiğince tercih etmemelisiniz.
Klavyelerin hepsi çok hoş duruyor fakat Türkçe Q düzeni benim istediğimden değil :/Bütçeniz el verirse şunlardan birini alın:
Thermaltake Tt eSPORTS Challenger Türkçe RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye Mouse Set | ITOPYA
Thermaltake Tt eSPORTS Challenger Türkçe RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye Mouse Set En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CM-CHC-WLXXPL-TK ITOPYA'da.www.itopya.com Bu markayı pek bilmiyorum ama önerildiğini gördüm bir kaç kez: VPRO V700 RGB Alloy Blue Switch Mekanik Türkçe Q Gaming Klavye | ITOPYATHERMALTAKE Tt eSPORTS Commander Combo Mavi Işıklı Gaming Klavye + Mouse Set | ITOPYA
THERMALTAKE Tt eSPORTS Commander Combo Mavi Işıklı Gaming Klavye + Mouse Set yüksek performans indirimli fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.www.itopya.com
Bütçeniz sıkıntılıysa:
Asus Cerberus Arctic Led Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Asus Cerberus Arctic Led Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Benim elim bu klavye düzenine alışık, bu düzende daha rahat ettiğimden dolayı öyle söyledim.Hem kod yazacaksın hem türkçe klavye istiyorsun ilk eksi.
150TL ye ışıklandırmalı klavye istiyorsun ki doların 6 ya yakın olduğu ülkemizde şuan böyle bir şey satılmıyor. Satılanlar da kaliteli mallar değil ikinci eksi.
Rampage (everest) marka düşünüyorsunuz üçüncü eksi.
Eğer malzeme kalitesi çöp olmayan bir şey almak istiyorsanız 3 seçeneğiniz var:
Cooler Master Masterkeys Lite
Corsair K55
Gigabyte GK-K83 (En kaliteli ve ışıksız olan)
Bu 3 klavye dışında bir şey almak uzun vadede memnuniyetsizliğe yol açar, önceden belirteyim.
Çok teşekkür ederim bu klavyeyi araştıracağım.Özür dilerim, belirtmenize rağmen öküzlük etmişim. Türkçe dizilim aslında yazılım için bir dezavantaj. < > gibi işaretler falan Türkçe klavyede yok.
Asus ROG Sagaris GK100 Aydınlatmalı TR Oyuncu Klavye Fiyatı
Asus ROG Sagaris GK100 Aydınlatmalı TR Oyuncu Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Resimlerde İngilizce dizilime sahip olsa da Türkçe Q dizilim yazıyor. Almadan önce mağazayla iletişime geçebilirsiniz.