Klavye önerisi

Yer
System32
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kod yazmakta ve oyun oynamakta kullanacağım bir klavye bakıyorum. İstediğim özellikleri taşıyan en ucuz ürünü alacağım. Biraz tavsiyede bulunursanız sevinirim.
* Aydınlatmalı olmalı, gece yazı yazarken işkence çekmek istemiyorum.
* Bu güne kadar kullanmaya alışık olduğum tamamen Türkçe Q dizilimli klavye olmalı.
Bunlara ek olarak
* Türkçe baskı olursa güzel olur.
* Kaydırmaz ayaklık gibi ekstra özellikler olursa güzel olur.
Benim aklımda Rampage Rapido Plus var çünkü hem tam olarak istediğim tuş dizilimine sahip hem aydınlatması var ve fiyatı da çok uçuk değil. Buna ek olarak klavye önerileriniz varsa yazabilirsiniz fakat benim için en önemli 2 etken aydınlatma ve Türkçe baskı.

Hocam Rampage'e karşı niye çoğu insan ön yargı ile yaklaşıyor? Bunu bir türlü anlayamıyorum. Bende Rampage KB-R55 var yaklaşık 1 sene oldu ilk aldığım günden bu yana hiçbir problem çıkartmadı bana.
Her üründe sorun çıkacak diye bir kaide yok. Sadece 150 200 TL verirken daha iyi opsiyonları var. Gerek malzeme kalitesi gerek hissiyat bakımından Rampage, Snopy, Gamepower gibi markaları elinizden geldiğince tercih etmemelisiniz.

Her üründe sorun çıkacak diye bir kaide yok. Sadece 150 200 TL verirken daha iyi opsiyonları var. Gerek malzeme kalitesi gerek hissiyat bakımından Rampage, Snopy, Gamepower gibi markaları elinizden geldiğince tercih etmemelisiniz.
Açıkçası 150TL yi aşmak istemiyorum.

Bütçeniz el verirse şunlardan birini alın:
Bu markayı pek bilmiyorum ama önerildiğini gördüm bir kaç kez: VPRO V700 RGB Alloy Blue Switch Mekanik Türkçe Q Gaming Klavye | ITOPYA

Bütçeniz sıkıntılıysa:

Bütçeniz el verirse şunlardan birini alın:
Bu markayı pek bilmiyorum ama önerildiğini gördüm bir kaç kez: VPRO V700 RGB Alloy Blue Switch Mekanik Türkçe Q Gaming Klavye | ITOPYA

Bütçeniz sıkıntılıysa:
Klavyelerin hepsi çok hoş duruyor fakat Türkçe Q düzeni benim istediğimden değil :/

Özür dilerim, belirtmenize rağmen öküzlük etmişim. Türkçe dizilim aslında yazılım için bir dezavantaj. < > gibi işaretler falan Türkçe klavyede yok.

Resimlerde İngilizce dizilime sahip olsa da Türkçe Q dizilim yazıyor. Almadan önce mağazayla iletişime geçebilirsiniz.

Hem kod yazacaksın hem türkçe klavye istiyorsun ilk eksi.
150TL ye ışıklandırmalı klavye istiyorsun ki doların 6 ya yakın olduğu ülkemizde şuan böyle bir şey satılmıyor. Satılanlar da kaliteli mallar değil ikinci eksi.
Rampage (everest) marka düşünüyorsunuz üçüncü eksi.

Eğer malzeme kalitesi çöp olmayan bir şey almak istiyorsanız 3 seçeneğiniz var:
Cooler Master Masterkeys Lite
Corsair K55
Gigabyte GK-K83 (En kaliteli ve ışıksız olan)

Bu 3 klavye dışında bir şey almak uzun vadede memnuniyetsizliğe yol açar, önceden belirteyim.

Hem kod yazacaksın hem türkçe klavye istiyorsun ilk eksi.
150TL ye ışıklandırmalı klavye istiyorsun ki doların 6 ya yakın olduğu ülkemizde şuan böyle bir şey satılmıyor. Satılanlar da kaliteli mallar değil ikinci eksi.
Rampage (everest) marka düşünüyorsunuz üçüncü eksi.

Eğer malzeme kalitesi çöp olmayan bir şey almak istiyorsanız 3 seçeneğiniz var:
Cooler Master Masterkeys Lite
Corsair K55
Gigabyte GK-K83 (En kaliteli ve ışıksız olan)

Bu 3 klavye dışında bir şey almak uzun vadede memnuniyetsizliğe yol açar, önceden belirteyim.
Benim elim bu klavye düzenine alışık, bu düzende daha rahat ettiğimden dolayı öyle söyledim.
Özür dilerim, belirtmenize rağmen öküzlük etmişim. Türkçe dizilim aslında yazılım için bir dezavantaj. < > gibi işaretler falan Türkçe klavyede yok.

Resimlerde İngilizce dizilime sahip olsa da Türkçe Q dizilim yazıyor. Almadan önce mağazayla iletişime geçebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim bu klavyeyi araştıracağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı