Klavye Önerisi

Kleons

Decapat
Daha fazla  
Razer Cynosa Chroma vs Apex 150 RGB vs Logitech G213 vs Corsair K55, Merhabalar bu dört klavyeden bir tanesini bana önerebilir misiniz? Yarın gidip birini alıcağım.

Bütçenizi tahmin ederek biraz bütçeyi artırıp Hyperx Alloy FPS bakabilirsiniz.

Bütçeyi artıramazsanız Trust Gxt 890 bakın bu bütçede mekanik klavye almamak saçma olur.

Trust almak istemiyorum (saçma) derseniz Cooler Master Masterkeys Lite L bakabilirsiniz.

Bütçenizi tahmin ederek biraz bütçeyi artırıp Hyperx Alloy FPS bakabilirsiniz.

Bütçeyi artıramazsanız Trust Gxt 890 bakın bu bütçede mekanik klavye almamak saçma olur.

Trust almak istemiyorum (saçma) derseniz Cooler Master Masterkeys Lite L bakabilirsiniz.

Lite L güzel klavye bende kullanıyorum ama mekanik değil "Mekanik Hisli".

Razer Cynosa Chroma vs Apex 150 RGB vs Logitech G213 vs Corsair K55, Merhabalar bu dört klavyeden bir tanesini bana önerebilir misiniz? Yarın gidip birini alıcağım.
O 4'ü arasından 4'ünü de ikinci seçenek olarak bakarım ben. Eğer bilek desteği, medya tuşları veya makro sizin için çok önemli değilse imzamda kendim kullandığım Masterkeys Lite L öneririm. Diğerlerine göre artısı, yarı mekanik olması. Ayrıca 6 bölgeli aydınlatma da bulunuyor -ki bu K55'de 3 bölgeli- bu sayede efektler çok daha güzel oluyor.

MasterKeys Lite L çok küçük bir klavye, kullanırken rahat olmaz diye almıyorum.
Sanırım Razer alıcam ya (ıŞıQlı MıŞıQlI), Cs oynarken klavye beni fazla etkilemiyor benim için önemli olan speed mousepad ve sade mouse onlarında aldığıma göre klavyeyi de pavyon istiyorum o yüzden razer alıcam

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı