Klavye Önerisi

Lord of Bordo

Hectopat
Merhaba hepinize tekrardan.
Rampage KB RX 7 alpor Pro.
Rampage KB R74 / r79.
Game booster G4 PulseFire Rainbow.
Game booster G10K hunt Rainbow.
Sizce bunlardan hangisi almalıyım? Cidden yardıma ihtiyacım var, yüzlerce lira verip maalesef mekanik klavye alamam. O yüzden bir kere alıp seneler kullanmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka aralarında fark yok görüntü olarak hangisini beğendiysen al ya da Max bütçe ne?
Bloody B120 bence de güzel olur hem Bloody kullanması çok zevkli.

Rampage, Gamepower alacağınıza ben de A4Tech Bloody modelleri öneriyorum. Uzun süreli kullanım sunacağından eminim.
Bro Rampage ürünleri çok çabuk bozuluyor tavsiye etmem.
Kanka aralarında fark yok görüntü olarak hangisini beğendiysen al ya da Max bütçe ne?
Bloody B120 bence de güzel olur hem Bloody kullanması çok zevkli.
Kesinlikle Rampage almayın. Benim açtığım konulara bakın aldığım mouse ne çabuk bozuldu. Rampage dışında bir seçenek bulun. Sonra mağdur olmayın.
Bloody b120 lazer kesim değilmiş tuşlar çok çabuk silenecek ve benim ellerim maalesef oyun oynarken çok terler direk siler yani tuşları aslında klavye almayacaktım fakat klavye tuşlarım bazıları basmıyor bide açık konuşmak istiyorum şimdi klavye alıcam yıllarca kullanıcam bozulmazsa ayrı olarak bütçemide çok artıramam anca bu fiyatlar birazda güzel gözükmesini istedim hani ofis klavyesi gibi olmasın dedim çünkü evdeki öyle :( ama görüşlerinizi dikkate alıcam klavye tavsiyeleriniz yazabilirsinşz
Gamebooster markası hakkında ne diyorsunuz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı