B BatFury Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Arkada GTA V, RDR2 oynarken Google'a veya Discord'a yazdığım yazıları klavye çok sonradan algılıyor. Neden olabilir? Son 2 günde böyle oldu. Klavyede sorun yok. Başka klavye ile de denedim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2024
Arkada GTA V, RDR2 oynarken Google'a veya Discord'a yazdığım yazıları klavye çok sonradan algılıyor. Neden olabilir? Son 2 günde böyle oldu. Klavyede sorun yok. Başka klavye ile de denedim.
Çözüm ŞüpheliHain 7 Temmuz 2024 BatFury dedi: Eki Görüntüle 2245035 GTA'da kullanımlar bu şekilde? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı fazla kullanıldığı için sistem yavaşlıyor bu bende de olunca diğer uygulamalar da kasıyor yani gecikiyordu büyük ihtimalle bu yüzden.
BatFury dedi: Eki Görüntüle 2245035 GTA'da kullanımlar bu şekilde? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı fazla kullanıldığı için sistem yavaşlıyor bu bende de olunca diğer uygulamalar da kasıyor yani gecikiyordu büyük ihtimalle bu yüzden.
ŞüpheliHain Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 237 Çözümler 8 7 Temmuz 2024 #2 RAM veya CPU kullanımı yüksek olduğu için olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS B BatFury Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #3 ŞüpheliHain dedi: RAM veya CPU kullanımı yüksek olduğu için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Gta'da kullanımlar bu şekilde? Artı 0 Eksi
ŞüpheliHain dedi: RAM veya CPU kullanımı yüksek olduğu için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Gta'da kullanımlar bu şekilde?
ŞüpheliHain Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 237 Çözümler 8 7 Temmuz 2024 #4 BatFury dedi: Eki Görüntüle 2245035 GTA'da kullanımlar bu şekilde? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı fazla kullanıldığı için sistem yavaşlıyor bu bende de olunca diğer uygulamalar da kasıyor yani gecikiyordu büyük ihtimalle bu yüzden. Artı 0 Eksi Çözüm
BatFury dedi: Eki Görüntüle 2245035 GTA'da kullanımlar bu şekilde? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı fazla kullanıldığı için sistem yavaşlıyor bu bende de olunca diğer uygulamalar da kasıyor yani gecikiyordu büyük ihtimalle bu yüzden.
KS KS B BatFury Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #5 ŞüpheliHain dedi: Ekran kartı fazla kullanıldığı için sistem yavaşlıyor bu bende de olunca diğer uygulamalar da kasıyor yani gecikiyordu büyük ihtimalle bu yüzden. Genişletmek için tıkla... Bazı ayarları kıstım çözüldü hocam sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
ŞüpheliHain dedi: Ekran kartı fazla kullanıldığı için sistem yavaşlıyor bu bende de olunca diğer uygulamalar da kasıyor yani gecikiyordu büyük ihtimalle bu yüzden. Genişletmek için tıkla... Bazı ayarları kıstım çözüldü hocam sağ olun.
M Mustan38 Femtopat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #6 BatFury dedi: Bazı ayarları kıstım çözüldü hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorun bende de var hangi ayarları kıstın sana zahmet bir yardımcı olurmsun bilgisayardan pek anlamam da Artı 0 Eksi
BatFury dedi: Bazı ayarları kıstım çözüldü hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorun bende de var hangi ayarları kıstın sana zahmet bir yardımcı olurmsun bilgisayardan pek anlamam da
ŞüpheliHain Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 237 Çözümler 8 11 Ağustos 2024 #7 Mustan38 dedi: Hocam aynı sorun bende de var hangi ayarları kıstın sana zahmet bir yardımcı olurmsun bilgisayardan pek anlamam da. Genişletmek için tıkla... Oyunda grafikleri kısabilirsiniz Artı 0 Eksi
Mustan38 dedi: Hocam aynı sorun bende de var hangi ayarları kıstın sana zahmet bir yardımcı olurmsun bilgisayardan pek anlamam da. Genişletmek için tıkla... Oyunda grafikleri kısabilirsiniz
M Mustan38 Femtopat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #8 ŞüpheliHain dedi: Oyunda grafikleri kısabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Önceden böyle bir sorun yoktu hocam grafik ayarları da aynı ama şimdi Discord da geç yazıyor vede bi kerede Rdr de oldu Artı 0 Eksi
ŞüpheliHain dedi: Oyunda grafikleri kısabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Önceden böyle bir sorun yoktu hocam grafik ayarları da aynı ama şimdi Discord da geç yazıyor vede bi kerede Rdr de oldu