Klavye rastgele tuşlara basıyor

enhayemu

Hectopat
Daha fazla  
Selam herkese, az önce klavyemin üzerine 1 veya 2 damla kadar su döküldü. Tam olarak Windows tuşu ve yukarıdaki sayıların olduğu yere düştü damlalar. Olay gerçekleştikten birkaç dakika sonra oyundayken bir anda Windows tuşuna deli gibi basmaya başladı. Biraz daha zaman geçtikten sonra Windows tuşunun çalışmadığını gördüm. Alt tuşuna basınca bu sefer de başlat sekmesi açılıyordu. Rastgele tuşlara basıp bilgisayarın oturumunu falan kapattı. Ben de paniklediğim için direk çıkarttım USB'yi. Tabii ne olup bittiğini anlamadığım için bilgisayarımı yeniden başlatıp farklı bir klavye ile denedim. Bu sefer bir sorunla karşılaşmadım. Ancak zamanında bayağı para verip aldığım bir klavyenin bozulduysa bozulması gayet üzücü bir durum. Malum ülkenin hali sağ olsun yeni bir klavye almak için de neredeyse yüzlerce lira bayılmak gerekiyor. Bu gece bıraksam, sabaha kadar çalıştırmadan dursa, ıslaklık vs. varsa kuruyunca geçer mi? Veya artık bir geri dönüşü yoksa ne yapmalıyım? Cevaplarınızı bekliyorum.

Klavyeyi ters çevirip kurumasını bekleyin.
Bir sıkıntı kalacağını sanmam ama ileride oksit yapabilir.
Daha önce de bayağı sıvı teması gördü hatta bu olaydakilerin 10 kat daha beterini bile ama bir şey olmamıştı. 1-2 damla su yüzünden bu kadar delirmesi tuhafıma gitti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı