6000 TL'ye kablolu mouse önerisi

Bütçem 6 bin TL. Kablolu mouse önerilerinizi istiyorum. Valorant ve PUBG oynuyorum. Kablosuz Mouse'de donma yasarım diye almak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Al taş gibi Logitech g pro x2 kullan, e-spor dünyasında en fazla kullanılan mouse. Diğer önerilen Wraith ürünlerinde ambalajı açtıktan sonra beğenmediğiniz durumda iade edememe durumunuz var, garanti süreci de zor ve uğraştırıcı bu konu hakkında az önce bir konu açıldı göz atmanızı tavsiye ederim. Ayrıca bunun gibi yüzlerce şikayette mevcut forumda.

O zaman süper. Wireless alırım.
Wireless mouselerin şarj kısmı aşağıda oluyor, mousepadinize sürter mouseniz kablo takılıyken, rahat edemezsiniz ama kablosuz kullanımda benim önerdiğim mouse de bir sıkıntı olmaz merak etmeyin ama markası belli olmayan ve popüler olmayan ürünlerde donma, kopma, kasma gibi problem yaşayan insan epey fazla. Önerdiğim ürün;

G Pro X2’de kullanılan HERO 2 sensör gerçekten aşırı stabil. DPI’da sapma yok, jitter yok, ani hızlanmalarda sensör kopması ya da ivme hissi kesinlikle yok. Flick atarken de, yavaş ve kontrollü aim alırken de aynı tutarlılığı koruyor. E-spor arenasında ışık, mousepad, ortam sürekli değişir ama bu sensör her zeminde aynı hissi vermeyi başarıyor. Zaten profesyoneller için en önemli şey de bu: sürpriz yaşatmaması.

Kablosuz performansı da arena seviyesinde. LIGHTSPEED turnuva ortamında parazit, kalabalık vs. olmasına rağmen bağlantı kopması veya gecikme gibi sorunlar yaşatmıyor. Logitech bu konuda yıllardır e-spor sahnesinde kendini kanıtladı.

Kısaca özetlemek gerekirse dostum, G Pro X2 sensörü stabil, performansı tutarlı, aim konusunda seni yarı yolda bırakmıyor. Profesyonel sahnelerde bu kadar tercih edilmesinin sebebi de tam olarak bu.

Son düzenleme:
Wireless mouselerin şarj kısmı aşağıda oluyor, mousepadinize sürter mouseniz kablo takılıyken, rahat edemezsiniz ama kablosuz kullanımda benim önerdiğim mouse de bir sıkıntı olmaz merak etmeyin ama markası belli olmayan ve popüler olmayan ürünlerde donma, kopma, kasma gibi problem yaşayan insan epey fazla. Önerdiğim ürün;

G PRO X2'de kullanılan Hero 2 sensör gerçekten aşırı stabil. DPI'da sapma yok, jitter yok, ani hızlanmalarda sensör kopması ya da ivme hissi kesinlikle yok. Flick atarken de, yavaş ve kontrollü aim alırken de aynı tutarlılığı koruyor. E-spor arenasında ışık, mouse pad, ortam sürekli değişir ama bu sensör her zeminde aynı hissi vermeyi başarıyor. Zaten profesyoneller için en önemli şey de bu: Sürpriz yaşatmaması.

Kablosuz performansı da arena seviyesinde. Lightspeed turnuva ortamında parazit, kalabalık vs. olmasına rağmen bağlantı kopması veya gecikme gibi sorunlar yaşatmıyor. Logitech bu konuda yıllardır e-spor sahnesinde kendini kanıtladı.

Kısaca özetlemek gerekirse dostum, G PRO X2 sensörü stabil, performansı tutarlı, aim konusunda seni yarı yolda bırakmıyor. Profesyonel sahnelerde bu kadar tercih edilmesinin sebebi de tam olarak bu.

2 ay sonra da kaplaması dökülüyor. :D

2 ay sonra da kaplaması dökülüyor. :D
Ben öyle bir sorun yaşamadım dostum 2 ay değil, 2 yıldır kullanıyorum. Milyon dolarlık E-spor arenalarında da, profesyonel oyuncuların yayınlarında da görüyorum. (S1mple, Donk, Niko, JL, Monesy, b1t.) bir tanesinin bile sıkıntı yaşadığını duymadım, görmedim.....

Dosya Ekleri

• 20251220_174524.jpg
    20251220_174524.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 19
Al taş gibi Logitech G PRO X2 kullan, e-spor dünyasında en fazla kullanılan mouse. Diğer önerilen Wraith ürünlerinde ambalajı açtıktan sonra beğenmediğiniz durumda iade edememe durumunuz var, garanti süreci de zor ve uğraştırıcı bu konu hakkında az önce bir konu açıldı göz atmanızı tavsiye ederim. Ayrıca bunun gibi yüzlerce şikayette mevcut forumda.

Taş gibi mouse ama kaplaması dökülüyor sararıyor kronik sorunları var bu hangi taş acaba narin bir taş gibi.

Cağan hocam arkadaşın attığı farede sararma yok mu ben mi yanlış görüyorum ya.

Sen neresini görüyorsun dostum? Sana ben yakın çekim de atayım.

Hocam başparmağın olduğu yan yerde bir kesin sararma var gibi ama.

Ek olarak hocam sizde sararma olmadı diye alacak arkadaşta olmama gibi bir garantisi var Reddit'e yazarsanız tonla sararma dökülme problemi dolu.

Millet artık boyatıyor kasasını sararmadan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı