Klavye RGB Aydınlatması Kendiliğinden Açılıyor

Katılım
11 Ağustos 2017
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar klavyemin üzerindeki tuşla ışıklandırmayı kontrol ediyorum fakat LED'leri kapattığım zaman klavye 10 saniye sonra otomatik tekrardan LED'leri yakıyor. Kasamın içinde de LED şeritler var onlar ise sürekli hangi renge ayarlarsam ayarlayayım kırmızı renge geri dönüyorlar. Lütfen yardım edin.
UP UP UP
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de ayni sorun vardı. Bilgisayar güc seceneklerinden hızlı başlatmayı kapattım sorun çözülmüştü sende bir dene belki ondandir bendeki sorun ise bilgisayari kapattiktan sonra klaveye veya mouse hareket ettirince rgb ler devreye giriyordu
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı