Merhabalar, Logitech G213 klavyem var ve sağ üst tarafın da ses kısma tuşu var. + veya - tuşuna bastığım zaman Spotify ve masaüstü sesini de kısıyor fakat ben sadece Spotify sesini kısmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?
İyi günler oyun oynarken arkada müziğin sesini kısmak istiyorum ancak multimedya tuşu Windows'un sesini kısıyor. Sadece müziğin sesini kısma gibi bir imkan var mı? Kullandığım müzik programı: Windows Media player
www.technopat.net
Şu konuya göz atabilirsiniz, belki çözüm olabilir.
İyi günler oyun oynarken arkada müziğin sesini kısmak istiyorum ancak multimedya tuşu Windows'un sesini kısıyor. Sadece müziğin sesini kısma gibi bir imkan var mı? Kullandığım müzik programı: Windows Media player
www.technopat.net
Şu konuya göz atabilirsiniz, belki çözüm olabilir.
Şuna değinmek istedim sadece, sizin masaüstü sesini kıstığınız tuşa atadığınız için ikisi birden değişiyor olabilir. Eğer siz sadece bir uygulama üzerindeki sesi etkilesin istiyorsanız mecburen masaüstündeki fonksiyonlarını iptal edeceksiniz yoksa hem Spotify'yı ya da aımp'ı hem de masaüstünün sesini kısmaya devam edecek ve hüsran olacaktır.
Şuna değinmek istedim sadece, sizin masaüstü sesini kıstığınız tuşa atadığınız için ikisi birden değişiyor olabilir. Eğer siz sadece bir uygulama üzerindeki sesi etkilesin istiyorsanız mecburen masaüstündeki fonksiyonlarını iptal edeceksiniz yoksa hem Spotify'yı ya da aımp'ı hem de masaüstünün sesini kısmaya devam edecek ve hüsran olacaktır.
Hocam o ses kısma tuşuna basınca Windows sesi de kısılıyor. Ben onu sadece Spotify'a atamak istiyorum ve G Hub'da öyle bir seçenek yok. Benim bunu büyük ihtimalle Windows üstünden halletmem gerek ama nasıl yapacağımın hakkında bir fikrim yok.
Hocam bende Logitech faresi ve kulaklığı var fakat klavyesi yok ama klavyedeki ayarlarda o tuşların ne işe yarayacağı ayarı vardır. Windows'un bildiğim kadarıyla öyle bir ayarı yok.