Sesko02 Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 507 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060 Ti 16 gb Ram 1 hdd 1 tb 1 hdd 750 gb 1 ssd 1 tb cpu ryzen 5 5600G Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 Temizlikten sonra 30 dakika Minecraft oynadım arkadaşımla sonra Microsoft hesabının şifresini istedi, verdim pinimi sıfırladım. Microsoft yüzünden sonra PC böyle olmaya başladı. Bu klavyede başkasında olmuyor. Videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2023
Temizlikten sonra 30 dakika Minecraft oynadım arkadaşımla sonra Microsoft hesabının şifresini istedi, verdim pinimi sıfırladım. Microsoft yüzünden sonra PC böyle olmaya başladı. Bu klavyede başkasında olmuyor. Videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.961 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #2 Klavye de sorun olabilir mi? Artı 0 Eksi