Klavye siyah mı alınmalı beyaz mı?

Galatasaraylıyım ama siyah ve beyaz güzel durur diye düşünüyorum oyun oynarken kulladığım tuşlara siyah taksam çok kir sorunu olmaz diye düşünüyorum.
beyaz mousepad + siyah klavye çok yakışıklı duruyor valla. arkadaşım w75 ve beast x kullanıyor ikiside siyah altlarında şu ünlü dalgalı beyaz mousepad var

Galatasaraylıyım ama siyah ve beyaz güzel durur diye düşünüyorum oyun oynarken kulladığım tuşlara siyah taksam çok kir sorunu olmaz diye düşünüyorum.
Hocam bende Galatasaraylıyım ama setup renginde ve giyimde siyah beyaz çok hoşuma gidiyor. Benim kombin böyle son olarak keycaps alacağım.
20250517_153555.jpg

Çok kararsız kaldım bu fotoğrafı görünce RS6 Ultra ile düz RS6 arasındaki 1klık fark verilir mi acaba ya.
rs6nın siyahında mor desenler var ama. keycapsler 800 lira

Hocam bende yeni Asus ROG Falchion Ace HFX klavyeyi satın alarak manyetik switch klavyeye geçiş yaptım. İlk defa %65 klavye kullanımım. Klavyenin renk seçeneği yok sadece siyah var fakat hem PBT olması için hemde çeşitlilik için beyaz keycaps alarak montajladım. Normalde sistemim gamepad harici simsiyah fakat klavyenin beyaz olması renk kattı. Tamamiyle kişisel zevk meselesi. Örnek olması adına fotoğraf bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_0816.jpeg
    IMG_0816.jpeg
    166,9 KB · Görüntüleme: 41

Hocam bende yeni ASUS ROG Falchion Ace HFX klavyeyi satın alarak manyetik switch klavyeye geçiş yaptım. İlk defa %65 klavye kullanımım. Klavyenin renk seçeneği yok sadece siyah var fakat hem PBT olması için hem de çeşitlilik için beyaz keycaps alarak montajladım. Normalde sistemim gamepad harici simsiyah fakat klavyenin beyaz olması renk kattı. Tamamiyle kişisel zevk meselesi. Örnek olması adına fotoğraf bırakıyorum.

2nizede teşekkür ediyorum benim de aklıma yattı RS6 Ultra + bu keycapsleri alıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı