bad life
Centipat
Klavyenizin özelliklerine bakıverin hocam. Zaten değiştirebilir olduğu zaman alıcının gözüne sokuluyor o özellik. Muhtemelen sizde yoktur.
Yokmuş hot swap.
Klavyenizin özelliklerine bakıverin hocam. Zaten değiştirebilir olduğu zaman alıcının gözüne sokuluyor o özellik. Muhtemelen sizde yoktur.
Yok hocam maalesef. Bu konuyla alakalı 2 video var zaten. Diğerini bulamadım.
Hocam lehim ile yaparken switchi bozmanız ve kırmanız düşük ihtimal. Lehimi düzgün yaparsanız temassızlık olmaz zaten.Peki Switch'in bozulmaması için kırılmaması için temassızlak yapmaması için nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım.
Hocam lehim ile yaparken Switch'i bozmanız ve kırmanız düşük ihtimal. Lehimi düzgün yaparsanız temassızlık olmaz zaten.
Hocam son cümleden birşey anlayamadım maalesef.Hayır Switch çıkarmadan kastetmedim neler yapayım.
Neler yapmış Switch doğru çalışması için kullanımından bahsettim.
Anahtarların ömrünü uzatmak için ne yapmalıyım diye soruyor.Hocam son cümleden birşey anlayamadım maalesef.
Hocam anahtarların ömrünü uzatmak için yapılabilecek spesifik birşey yok. Çoğu switchin 20+ milyon basım ömrü oluyor zaten.Anahtarların ömrünü uzatmak için ne yapmalıyım diye soruyor.
Üstüne bir şeyler dökme. Kirli ellerle kullanma yeter. Bakımını yap klavyenin ömürlük olur.Peki Switch'in bozulmaması için kırılmaması için temassızlak yapmaması için nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.