bad life Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 542 Çözümler 1 25 Temmuz 2023 #11 ahmet can balcı dedi: Klavyenizin özelliklerine bakıverin hocam. Zaten değiştirebilir olduğu zaman alıcının gözüne sokuluyor o özellik. Muhtemelen sizde yoktur. Genişletmek için tıkla... Yokmuş hot swap.
ahmet can balcı dedi: Klavyenizin özelliklerine bakıverin hocam. Zaten değiştirebilir olduğu zaman alıcının gözüne sokuluyor o özellik. Muhtemelen sizde yoktur. Genişletmek için tıkla... Yokmuş hot swap.
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaş daha iyi anlatıyor hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaş daha iyi anlatıyor hocam.
bad life Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 542 Çözümler 1 25 Temmuz 2023 #13 Güllaç dedi: Yok hocam maalesef. Bu konuyla alakalı 2 video var zaten. Diğerini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Peki Switch'in bozulmaması için kırılmaması için temassızlak yapmaması için nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım.
Güllaç dedi: Yok hocam maalesef. Bu konuyla alakalı 2 video var zaten. Diğerini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Peki Switch'in bozulmaması için kırılmaması için temassızlak yapmaması için nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım.
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #14 bad life dedi: Peki Switch'in bozulmaması için kırılmaması için temassızlak yapmaması için nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Hocam lehim ile yaparken switchi bozmanız ve kırmanız düşük ihtimal. Lehimi düzgün yaparsanız temassızlık olmaz zaten.
bad life dedi: Peki Switch'in bozulmaması için kırılmaması için temassızlak yapmaması için nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Hocam lehim ile yaparken switchi bozmanız ve kırmanız düşük ihtimal. Lehimi düzgün yaparsanız temassızlık olmaz zaten.
bad life Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 542 Çözümler 1 25 Temmuz 2023 #15 Güllaç dedi: Hocam lehim ile yaparken Switch'i bozmanız ve kırmanız düşük ihtimal. Lehimi düzgün yaparsanız temassızlık olmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Hayır Switch çıkarmadan kastetmedim neler yapayım. Neler yapmış Switch doğru çalışması için kullanımından bahsettim.
Güllaç dedi: Hocam lehim ile yaparken Switch'i bozmanız ve kırmanız düşük ihtimal. Lehimi düzgün yaparsanız temassızlık olmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Hayır Switch çıkarmadan kastetmedim neler yapayım. Neler yapmış Switch doğru çalışması için kullanımından bahsettim.
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #16 bad life dedi: Hayır Switch çıkarmadan kastetmedim neler yapayım. Neler yapmış Switch doğru çalışması için kullanımından bahsettim. Genişletmek için tıkla... Hocam son cümleden birşey anlayamadım maalesef.
bad life dedi: Hayır Switch çıkarmadan kastetmedim neler yapayım. Neler yapmış Switch doğru çalışması için kullanımından bahsettim. Genişletmek için tıkla... Hocam son cümleden birşey anlayamadım maalesef.
2 208222 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Temmuz 2023 #17 Güllaç dedi: Hocam son cümleden birşey anlayamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... Anahtarların ömrünü uzatmak için ne yapmalıyım diye soruyor.
Güllaç dedi: Hocam son cümleden birşey anlayamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... Anahtarların ömrünü uzatmak için ne yapmalıyım diye soruyor.
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #18 208222 dedi: Anahtarların ömrünü uzatmak için ne yapmalıyım diye soruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam anahtarların ömrünü uzatmak için yapılabilecek spesifik birşey yok. Çoğu switchin 20+ milyon basım ömrü oluyor zaten.
208222 dedi: Anahtarların ömrünü uzatmak için ne yapmalıyım diye soruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam anahtarların ömrünü uzatmak için yapılabilecek spesifik birşey yok. Çoğu switchin 20+ milyon basım ömrü oluyor zaten.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.794 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 26 Temmuz 2023 #19 bad life dedi: Peki Switch'in bozulmaması için kırılmaması için temassızlak yapmaması için nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Üstüne bir şeyler dökme. Kirli ellerle kullanma yeter. Bakımını yap klavyenin ömürlük olur.
bad life dedi: Peki Switch'in bozulmaması için kırılmaması için temassızlak yapmaması için nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Üstüne bir şeyler dökme. Kirli ellerle kullanma yeter. Bakımını yap klavyenin ömürlük olur.
skyze01 Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #20 Bu klavyeye hangi switch alınamalı?