Klavye switchi değiştirme önerisi

Bütçe
700
Ben normalde brown switch sevmeme rağmen bu aula f75 içindeki sarı(markası modeli ne bilmiyorum) switchleri çok sevdim. Çok tok bir sesi ve güzel bir basma hissi var. Onu önerebilirim,

Ben normalde brown switch sevmeme rağmen bu aula f75 içindeki sarı(markası modeli ne bilmiyorum) switchleri çok sevdim. Çok tok bir sesi ve güzel bir basma hissi var. Onu önerebilirim,
LEOBOG Nimbus V3 DoÄrusal Anahtarlar 34gf 5Pin Ãnceden YaÄlanmıŠAnahtarı POM Kök ile Ãzel Oyun Mekanik Klavye MX Anahtarları - AliExpress 7 bunlar olabilir mi hocam bu arada aulanın içersinde ki malzemelerden ve keycapslerden kaynaklıda bir ses değişikliği var ama yinede araştıracağım teşekkürler 😊

S

LEOBOG Nimbus V3 DoÄrusal Anahtarlar 34gf 5Pin Ãnceden YaÄlanmıŠAnahtarı POM Kök ile Ãzel Oyun Mekanik Klavye MX Anahtarları - AliExpress 7 bunlar olabilir mi hocam bu arada Aula'nın içerisinde ki malzemelerden ve keycapslerden kaynaklıda bir ses değişikliği var ama yine de araştıracağım teşekkürler 😊

Sanırım bu hocam Aula F75 leobog reaper V3 kullanıyor ve sesi tok ve clicky tarzında ben sevdim hoş ama AliExpress'ten almak sorun yaratmaz mı? Amazon üzerinden Akko önerebilirim marka olarak.

S

Sanırım bu hocam Aula F75 leobog reaper V3 kullanıyor ve sesi tok ve clicky tarzında ben sevdim hoş ama AliExpress'ten almak sorun yaratmaz mı? Amazon üzerinden Akko önerebilirim marka olarak.
ali expressten alma konusunda pek bir fikrim yok aslında fiyatlar burada epey uygun bütçem amazondan almaya yetmiyor maalesef

Ali expressten alma konusunda pek bir fikrim yok aslında fiyatlar burada epey uygun bütçem Amazon'dan almaya yetmiyor maalesef

Hocam ben aliexpressten gümrük ve kargo parası ödüyorsunuz diye biliyorum o fiyata dediklerim dahil değil diye düşünüyorum, yine de bilgili biri cevaplasa daha iyi olur.

Hocam ben aliexpressten gümrük ve kargo parası ödüyorsunuz diye biliyorum o fiyata dediklerim dahil değil diye düşünüyorum, yine de bilgili biri cevaplasa daha iyi olur.
evet onuda hesaba katarak amazondaki fiyatların yanına dahi yaklaşmıyor maalesef orda ki fiyatlar çok uçuk

Technopat Haberler

Geri
Yukarı