Arkadaşlar kutusundan çıkan küçük Switch sökücü ile Arog'daki kaleci gibi oldu ellerim. Sökmesi aşırı zor. Klavyemde veya ben bir yerlerde hata yapıyorum ama olması gerektiği gibi pin tarafından bastırıp çıkarmaya çalışıyorum ama o kadar kuvvet uygulamak gerekiyor ki artık ellerim kesildi. PCB altından ittirerek çıkarsam sorun olmaz diye düşünüyorum bileniniz var mı?
Arkadaşlar kutusundan çıkan küçük Switch sökücü ile Arog'daki kaleci gibi oldu ellerim. Sökmesi aşırı zor. Klavyemde veya ben bir yerlerde hata yapıyorum ama olması gerektiği gibi pin tarafından bastırıp çıkarmaya çalışıyorum ama o kadar kuvvet uygulamak gerekiyor ki artık ellerim kesildi. PCB altından ittirerek çıkarsam sorun olmaz diye düşünüyorum bileniniz var mı?
Hocam Switch açıcı aldım yarın gelecek fakat ben Switch'leri olduğu yerden sökmede zorlanıyorum çok aşırı güç istiyor bende pinleri yamultmak istemiyorum ellerimi kesti hep Switch'ler. PCB arkasında Switch'in en ucu oluyor ya orada ittirip çıkarmayı düşünüyorum.
Hocam Switch değiştirme özelliği var.
bu video da ki arkadaşın değiştirmiş örneğin. Switch'lerin bazılarını zaten çıkarıp geri taktım ama çok güç gerektiriyor.