Klavye Switch'leri PCB altından çıkartılır mı?

Bu superlube tarzi yaglarda 5 yila kadar raf omru oluyor. Cok uygun bir fiyata almistim 2020'de 15-16$ gibi. Dolar 7-8₺ falan olsa o zamanlar 200-250₺ civari eder. 20'den fazla klavyede kullanmisimdir, halen duruyor yarisindan cogu. Tek kullanim icin aliyorsan bilemem ama ugrasacagin bir hobi icin ise hemen biten bisey degil yani.

Haklısınız hocam ama o kadar çok klavyede al-sat yapmadan kullanacağımı sanmam hobi olarak zevk alıyorum ve klavyemden tok seste çıksın istiyorum ama bir klavye parası da vermek istemiyorum yağ için. Sanırım silikon yağı ile falan yapacağım.

Satma kismi bende de yok hic aslinda. Kendi klavyelerim, hediye ettiklerim ve etrafta benden gorup isteyenlere modladiklarimiz iste.

Satma kısmı bende de yok hiç aslinda. Kendi klavyelerim, hediye ettiklerim ve etrafta benden gorup isteyenlere modladiklarimiz iste.

Koca ülkede lubelamak o kadar geride kalmış ki klavye modlamanın İlk Çağ'larını yaşıyoruz.

2019-2020'deki kadar degil yine de, baya yaygin artik o zamanlara kiyasla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…