Klavye switchleri stabil çalışmıyor

Anıks

Centipat
Daha fazla  
Selamlar fotoğrafta gördüğünüz üzere klavyemin stabilizer leritam takılı değil gibi, nasıl anlatayım...
Ben keycaps çıkardım ve takarken biraz daha sert bastırdigim için o mor parçalar sert olması gerekirken yerinden çıkmış gibi görünüyor.

Selam. Şu anda kullandığım Apex Pro TKL klavyemde stabilizer, keycapsleri sökerken aynı fotoğraftaki gibi sert çıkardığım için aynı şekilde çıktı hatta ben stabilizerin kare kenarını kırdım ama hafif sallantı dışında çok sorun yaşatmıyor kullanınca fark etmiyorsun bile. Keycapsleri takarken hafif daha bastırırsan stabilizer oturur diye düşünüyorum.

Bende de sallanıyor hafif bastırınca da oturuyor bir şey olmaz mı böyle kalırsa.

Bende de sallanıyor hafif bastırınca da oturuyor bir şey olmaz mı böyle kalırsa.

Yok sıkıntı olmaz ama rahatsız oluyorsan klavyen hotswap ise e-ticaret mağazaları üzerinden kaliteli bir stabilizer almanı öneririm. Şahsen ben kullanırken rahatsız olmuyorum ama sana özel bu düşünce.

Yok sıkıntı olmaz ama rahatsız oluyorsan klavyen hotswap ise e-ticaret mağazaları üzerinden kaliteli bir stabilizer almanı öneririm. Şahsen ben kullanırken rahatsız olmuyorum ama sana özel bu düşünce.

Zaten enter tuşu olduğu için çok kullanmıyorum sağol.

Konu kilitlensin lütfen.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…