Eğer aula F75 alamadıysan evet değer internette K552 modlama rehberleri bulunuyor eğer modlamayi düşünüyorsanız.Peki Akko V3 Pro switch almaya değer mi bu klavyeye takmak için?
Eğer aula F75 alamadıysan evet değer internette K552 modlama rehberleri bulunuyor eğer modlamayi düşünüyorsanız.Peki Akko V3 Pro switch almaya değer mi bu klavyeye takmak için?
Eğer aula F75 alamadıysan evet değer internette K552 modlama rehberleri bulunuyor eğer modlamayi düşünüyorsanız.
Peki Akko V3 Pro switch almaya değer mi bu klavyeye takmak için?
3 pin olan Akko V3 pro switchlerde vardı yanlış hatırlamıyorsam.Öyle bir şey yapmak mümkün ancak 5 pinden ikisini kirmaniz gerekiyor.
Switchleriniz ve pcbniz farkli parcalar Akko V3 alirsiniz sonra caniniz isterse baska klavyeye swaplarsiniz.
Ancak bana sorarsaniz simdilik foam mod ile kullanin öyle Akko kadar olmasa da az cok iyi bir ses elde edebilirsiniz. Switchler bozulmaya baslayinca da swap yaparsiniz veya bütçeniz el veriyorsa yeni bir klavye alirsiniz.
Internetde switch degisimi olmadan foammodla ses testi videoları var ancak yine de isterseniz daha önce foam modladigim Fizz'in sesini atabilirim.
Ayrica evet outemu switch kullaniyor [+] olduğu icin + olanlar kadar kötü olmasada kullanim süresince bazi tuslarin hafifden yay sesini hissetmeye baslamistim.
Param var derseniz ikinci elden 1.5 civarina bir tane F75 alip pudding keycap takin ve keyfinize bakin.
3 pin olan Akko V3 Pro switchlerde vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Vallahi K617 kullanmıştım ve çok kötüydü. Büyük ihtimalle daha üst düzey klavyelerindeki switchler güzeldir.
Hocam Red swtich alacağım. Çok mu kötü klavye?Vallahi K617 kullanmıştım ve çok kötüydü. Büyük ihtimalle daha üst düzey klavyelerindeki switchler güzeldir.
K617 nesi kötü.
Hocam red swtich alacağım. Çok mu kötü klavye?
Vallahi çıkartıyorum bazenleri doğru açıda yaparsam hiç sorun olmuyor.Bu arada söylemeyi unutdum sakın Redragon'un kutu içinden çıkan switch çıkartıcıyla switchlere girişmeyin paramparça edersiniz. Kutu içinden çıkan switch çıkarıcı işe yaramıyor alternatif olarak switch çıkartıcınız yoksa düz uçlu ince bir tornavida yada benzeri birşey kullanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.