Klavye Tavsiyesi

klavyeye sahip değilim ama sahip olmak isterim . mouse içinse kablosu speedflex(ne anlama geldiğini bilmiyorum ama örgüden daha iyi) ve elin büyükse tam senlik 4 5 aydır kullanıyorum çok memnunum daha önce rival3 kullanmıştım ona göre kıyaslıyorum

Kasam ASUS TUF Gaming GT501 klavyede uyumlu olur. Ben çok beğendim.

Beğendiyseniz alın hocam sonuçta tercih sizin. Ama dediğim gibi ASUS klavyeleri hiç bilmiyorum. Belki daha iyi ASUS klavyeler vardır ya da bu klavyenin kronik sıkıntısı falan vardır. Bilen arkadaşlar yazarlar belki. Almadan önce iyi araştırmanızı öneririm.

Beğendiyseniz alın hocam sonuçta tercih sizin. Ama dediğim gibi ASUS klavyeleri hiç bilmiyorum. Belki daha iyi ASUS klavyeler vardır ya da bu klavyenin kronik sıkıntısı falan vardır. Bilen arkadaşlar yazarlar belki. Almadan önce iyi araştırmanızı öneririm.

Şimdi almayacağım zaten eksiklerim var gelecek ay alacağım yine'de teşekkür ederim. Klavye alınca mouselara bakarım, sistemimin taksitleri var. Kısmet olursa alırız. Mouse'u şimdilik favlıyorum.

Son düzenleme:
Oyuncu tuşları hoşuma gitmedi yoksa beğendim klavyeyi.

Onlar opsiyonel içinden normal tuşlar da çıkıyor istediğinizi kullanıyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Optik Switch isterseniz o versiyonu da var.

Bu nasıl?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dip not yorumları iç açıcı değil.

Hocam Hepsiburada'da Blue Switch olanı satılıyor Monster'ın kendi sitesinde Red Switch olanı var o daha güzel bence alabilirsiniz ben dün aldım. Fiyatına göre en iyi mekanik klavye diyebilirim, normalde fiyatı da 400'dü ama 500e çıktı maalesef. Sonuçta Gamepower almaktan iyidir eğer mekanik hastası değilseniz Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu da alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı