Klavye Tavsiyesi

O kadar para vermenize gerek yok.

İlla vereceğim diyorsanız.

Normalde iyi bir klavye fakat bütçeniz daha üstüne el veriyorsa almanız saçma olur.

O kadar para vermenize gerek yok.

İlla vereceğim diyorsanız.

Normalde iyi bir klavye fakat bütçeniz daha üstüne el veriyorsa almanız saçma olur.

Ben bu iki ürün arasında kaldım.

Abi 2K dediğim için şaşırma emojisi gönderenler var. Ben aldığım bir şeyi 20 sene kullanmaya çalışan birisiyim 20 sene için 2K çok mu?

150 ₺ olsa 5 ay gitse çok üzülürüm ve kızarım. 30 ₺ olsa 1 ay olsa ve birde beğenmezsem çok pişman olurum.

Dip not bilgisayarı çok aktif kullanan birisiyim. Telefondan çok daha fazla. Az kullananlar 5 ₺ lik te alabilir.

Abi 2K dediğim için şaşırma ikono gönderenler var. Ben aldığım bir şeyi 20 sene kullanmaya çalışan birisiyim 20 sene için 2K çok mu?

Çok olabilir. Sonuçta teknolojik alet bunlar. Milyon lira da verseniz ertesi gün bozulabilir. Piyasada en sağlam en iyi diye bilinen klavyeler bile 1K - 1.5k oluyor. O yüzden klavye ile ilgili çok önemli bir işiniz yoksa o kadar para vermek çok mantıklı olmayabilir. Bir de konuda uygun fiyatlı olsun dediniz sonra 2K dediniz ben ona şaşırdım.

Çok olabilir. Sonuçta teknolojik alet bunlar. Milyon lira da verseniz ertesi gün bozulabilir. Piyasada en sağlam en iyi diye bilinen klavyeler bile 1K - 1.5k oluyor. O yüzden klavye ile ilgili çok önemli bir işiniz yoksa o kadar para vermek çok mantıklı olmayabilir. Bir de konuda uygun fiyatlı olsun dediniz sonra 2K dediniz ben ona şaşırdım.

Güzel açıklama. Bana cevap doğdu. Aradığım şey bu alttaki olabilir.

Birde "Ucuz etin yahnisi yavan olur."

Son düzenleme:

Olabilir hocam. ASUS klavyeler hakkında pek bilgim yok. Bana göre tasarımları güzel değil. Bu arada dediğiniz şey mantıklı ben de bir ürün alırken bir sefer parasını vereyim bozulmasın kalitelisini alayım derim. Sizin kadar bütçem yok ama mesela klavye alırken 100-150 liraya Everest, Rampage gibi markalardan da alabilirim. 2-3 ay sonra ya da 1 sene sonra (kullanıma bağlı) bozulacak ya da kırılacak. Onun yerine biraz daha biriktirir 300-400 liraya sağlam bir şey alırım. 3-4 sene kullanırım en kötü. Ne zaman ucuz ürün alsam elimde patladı.

Olabilir hocam. ASUS klavyeler hakkında pek bilgim yok. Bana göre tasarımları güzel değil. Bu arada dediğiniz şey mantıklı ben de bir ürün alırken bir sefer parasını vereyim bozulmasın kalitelisini alayım derim. Sizin kadar bütçem yok ama mesela klavye alırken 100-150 liraya Everest, Rampage gibi markalardan da alabilirim. 2-3 ay sonra ya da 1 sene sonra (kullanıma bağlı) bozulacak ya da kırılacak. Onun yerine biraz daha biriktirir 300-400 liraya sağlam bir şey alırım. 3-4 sene kullanırım en kötü. Ne zaman ucuz ürün alsam elimde patladı.

Kasam Asus Tuf Gaming GT501 Klavyede uyumlu olur. Ben çok beğendim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı